Valmistaja: AKG

AKG Y40 suljetut kuulokkeet | sininen

85,00€
9,00€/kk
Väri
Määrä: kpl

AKG Y 40 -kuulokkeet ovat minikokoiset on-ear -kuulokkeet, jotka tarjoavat kuuntelunautintoa juuri sinua varten.

AKG Y40 suljetut kuulokkeet - Koe innoittava ääni

AKG Y 40:t tarjoavat tunnusomaista AKG-äänenlaatua kevyissä on-ear-kuulokkeissa, jotka on suunniteltu täyttämään ja jopa ylittämään odotuksesi niiden toimivuudesta, mukavuudesta ja kannettavuudesta.

Uudet AKG Y 40 -kuulokkeet ovat minikokoiset on-ear -kuulokkeet, jotka tarjoavat kuuntelunautintoa juuri sinua varten. Sinua varten, koska ne on suunniteltu optimaalista kuuntelunautintoa varten. – siinä on kylliksi syytä rakastaa niitä. Ne ovat korvaamaton ratkaisu tekemään arjestasi mukavampaa tarjoamalla hands-free-toiminnon älypuhelimelle, tyylikkään ulkomuodon, taittomekanismin kätevää matkakäyttöä varten sekä käyttömukavuuden, joka takaa kuuntelunautinnon tuntikausiksi. Ne kertovat huikeasti sinusta samalla kun ne henkevöittävät ja motivoivat sinua suoriutumaan tehtävistäsi rennolla tehokkuudella. Ota käyttöösi laadukas AKG-ääni, johon olet tottunut asettamaan korkeat vaatimukset sekä kaikki se käyttömukavuus, istuvuus kannettavuus ja toimivuus, joka sopii paremmin menevään elämäntyyliisi.

KORKEAN SUORITUSKYVYN TAITETTAVAT KUULOKKEET YHDYSRAKENTEISELLA MIKROFONILLA JA KAUKO-OHJAIMELLA

AKG Y40:n pieni, kevyt muotoilu, ensiluokkainen panta ja taipuisat korvatyynyt määrittelevät kuulokkeiden mukavuuden uudelleen.

KORKEALAATUINEN RAKENNE

AKG Y40 -kuulokkeissa on samaa kestävää suunnittelua, joka on pitänyt AKG:n musiikkialan asiantuntemuksen kärjessä jo yli 65 vuoden ajan. Ratkaisut laadukkaista valmistusmateriaaleista taittomekanismin kaltaisiin innovaatioihin tekevät AKG Y40:stä kestävät. Ne on suunniteltu miellyttämään

AKG:N OMINAINEN SOINTI

Kuulokkeiden suljettu rakenne eristää taustamelua tarjoten samalla kilpailijoita paremman bassotoiston.

HELPPO SÄILYTYS JA TURVALLINEN KANNETTAVUUS

Kuulokkeita on helppo pitää mukana niiden taittuvan rakenteen ja mukana tulevan kantopussin ansiosta. Ne ovat aina valmiit silloin kuin sinäkin olet.

 

Tekniset tiedot

Elementti suljettu
Frequency Response          16Hz-22Khz
Suurin ottoteho 100 mW
Tuloimpedanssi 32 ohms
Herkkyys 120 dB SPL/V
Style  On-ear
Sound Signature sound
Connectivity Wired
Smartphone control           Smartphone
Kaapeli 1.20 m
Kaapeli (cable-free)            One-button remote, 1.2 m detachable cable
Connector Jack plug 3.5 mm
Weight 133 g
Paino 133 g
Väri Sininen

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio