Valmistaja: AKG

AKG Y55 suljettu kuuloke

109,00€
9,00€/kk
Väri
Määrä: kpl

AKG Y55-kuulokkeissa on käytetty suljettua rakennetta, joka pitää häiritsevät ympäristöäänet loitolla samalla kun se tehostaa bassoa ja laajentaa taajuusvastetta.

AKG Y55 suljettu kuuloke | AKG tuo eloa taloon

AKG Y55 -kuulokkeet tarjoavat mahdollisuuden kuunnella AKG-laatuääntä, joka on rakennettu kestämään aktiivisen elämäntavan haasteita ja tarjoamaan toimivuutta, jolla musiikin tekemiseen on mahdollista keskittyä täysin.

AKG, jos kukaan ymmärtää äänen laadun merkityksen. Ylivoimaisen äänenlaadun saavuttamiseksi AKG Y55-kuulokkeissa on käytetty suljettua rakennetta, joka pitää häiritsevät ympäristöäänet loitolla samalla kun se tehostaa bassoa ja laajentaa taajuusvastetta. AKG Y55 -kuulokkeet tarjoavat lisäksi hyvän istuvuuden, irrotettavan kaapelin, kaapeliin integroidun yleiskäyttöisen kauko-ohjain-/mikrofonin sekä sovitinpistokkeen äärimmäistä monipuolisuutta varten. Kuulokkeiden kiertyvät korvakupit, vankka rakenne ja laatumateriaalit lisäävät kestävyyttä ja toimintavarmuutta vastaamaan aktiivisen elämäntyylin rankkoja vaatimuksia.

Taitettavan 3D-Axis-rakenteen ansiosta Y55-kuulokkeet voidaan säilyttää litteänä ja kuljettaa turvallisesti keikan jälkeen, kun taas neljän värin värivalikoiman saatavuus - akryyliviimeistelyllä – mahdollistaa upeasti oman persoonallisen tyylisi korostamisen. DJ-ammattilaisten teknisiin vaatimuksiin rakennettu, uusi Y55 tarjoaa parhaat saatavilla olevat äänentoiston työkalut musiikinystävälle levysoittimen takana. Pian välttämättömäksi osoittautuvat Y55-kuulokkeet on synkronoitu täydellisesti tarpeisiisi. Samalla ne tarjoavat ylivoimaisen äänikokemuksen ja pitävät sinut parhaana siinä, mitä teet.

POIKKEUKSELLINEN AKG-ÄÄNENTOISTO AMMATTITASON DJ-KUULOKKEISSA

AKG-tason äänentoisto kohtaa DJ-tason käytännöllisyyden ja monipuolisuuden. Kevyttä mukavuutta ja parannetut ohjauspainikkeet.

KESTÄVÄ JA TARKKA

Mikä tekee DJ-kuulokkeista hyvät? Kuuntelu. AKG:n suunnittelijat kysyivät DJ:iltä, mitä ominaisuuksia he haluavat kuulokkeiltansa – kannettavuutta, kestävyyttä, mukavuutta ja laatua – ja valmistivat sen jälkeen tuotteen, joka tarjoaa kaikkea tuota.

AKG:N OMINAINEN SOINTI

AKG:llä tunnetaan äänentoiston laatuun ja tarkkuuteen liittyvät vaatimukset hyvin. DJ-työskentelyssä taajuusalueen tulee olla laaja ja bassotoiston hyvä. Juuri tähän Y55:n suunnittelussa on keskitytty.

KÄYTÄNNÖLLINEN HAARAUTUMATON KAAPELI

Mikään ei ole niin turhauttavaa kuin sotkeutunut kuulokejohto. Siksi myös AKG Y55 -kuulokkeiden kaapeli kiinnittyy vain toiseen korvakuppiin. Haarautumaton kaapeli vähentää kaapelisotkua, joten voit keskittyä musiikkiin.

Tekniset tiedot

  • Taajuusvaste 16 - 24 000 Hz
  • Impedanssi 32 Ohm
  • Herkkyys 115 dB SPL/V
  • 1.2 m kaapeli 3.5 mm liitännällä ja mikrofonilla
  • Paino 450 g.

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio