Valmistaja: B&W

B&W P9 Signature High End kuuloke

898,00€ 898,00€/
42,40€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Uutuus! B&W P9 Signature on Bowers&Wilkins kuulokesarjan lippulaiva. Kansainvälisesti paljon kehuja saanut huippumalli on täysiverinen hifi-kuuloke.

B&W P9 Signature High End kuuloke

P9 Signature on Bowers & Wilkinsin suurimmat over ear kuulokkeet, ja esimerkkituote kaikesta B&W:n  50 vuoden historian aikana hankkimasta tietotaidosta. P9 on akustisen osaamisen ja muotoilun taidonnäyte. Kun 50 vuoden historia yhdistetään P9 kuulokkeeseen, saadaan ääni, joka on uskomattoman selkeä ja tarkka, ja samalla kuulokkeet tuovat tuttuihinkin biiseihin uusia vivahteita ja tunteita.

Todellinen high-end tuote

B&W P9 Signature kuuloke on todellinen high-end tuote. Ei vain äänenlaadun kannalta, vaan myös sen rakenteen ja viimeistelyn suhteen. P9 Signature on pukeutunut kauniiseen italialaiseen ruskeaan Saffiano nahkaan, joka tekee siitä jo itsessään visuaalinen kannanoton vertaansa vailla. Laadukas nahka tekee kuulokkeista myös erittäin kestävät. Kestävyyden ja käytettävyyden tae on myös kuulokkeiden taitettavuus, jolloin ne on helppo kuljettaa ja säilyttää. Mukaan tulee myös ylellinen alcantarasta valmistettu kuljetuslaukku.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio