Valmistaja: Sangean

Sangean WR-12BT 2.1 bluetoothradio

299,00€ 299,00€/kpl
16,80€/kk
Väri
Määrä: kpl

Sangean - Maailmankuulu audiovalmistaja on erityisen tunnettu korkealaatuisista radiovastaanottimistaan ja valmistaa radiolaitteita monille tunnetuille ja arvostetuille merkeille, jotka vaativat parhainta laatua. 

Sangean WR-12BT 2.1 Pöytäradio

Sangean WR-12BT on perinteisen pöytäradion ja bluetooth-vastaanottimen yhdistävä retrolaite. Kytkeytyypä siihen myös näppärästi mikä tahansa linjalähdöllä varustettu soitin. Sangean WR-12BT on kuin lempeä tuulahdus menneisyydestä modernein maustein, nostalgisen tyylikäs ja upea pöytäradio 2.1 äänentoistojärjestelmällä. 

WR-12BT on rakennettu akustisesti viritettyyn puukoteloon jossa äänentoistosta vastaavat etupaneelin kaksi kokoäänialueen kaiutinelementtiä ja takana, erillisessä refleksikotelossa sijaitseva 89-millinen bassokaiutin. Subwooferille on myös erillinen vahvistinkanava, eli kyseessä on ns. 2.1-kaiutinjärjestelmä. Vahvistinteho on 2 x 3 W + 10 wattia.

Laitteen radio-osa on sen retro-olemuksen mukaisesti analoginen ja käsin nupista viritettävä. Etupaneeli sisältää valmiustilan kytkimen (laitteen takana on erillinen päävirtakytkin), ohjelmalähteen valintakytkimen: fm-radio (mono), fm-radio (stereo), am-radio, aux-sisääntulo ja bluetooth, valaistun radion taajuusasteikon, suurikokoisen virityssäätimen ja erilliset basso- ja diskanttisäätimet.

Radiossa on myös langaton Bluetooth ääniliitäntä, 3.5mm äänitulo ja kuulokelähtö sekä liitäntä ulkoiseen antennijärjestelmään (tehokas sisäinen antenni). Sävysäädöt bassolle ja diskantille, manuaaliviritys helppolukuisella viisariasteikolla. 

Sangean WR12BT pöytäradio

Ominaisuudet:

- FM-Stereo / AM 2 taajuusaluetta 
- Langaton Bluetooth-audiostriimaus 
- Taajuusalue-, Aux-in- ja Bluetooth-ilmaisimet 
- Helppolukuinen ja selkeä asteikko, jossa säädettävä taustavalo 
- Pehmeä ja tarkka viritys 
- Basso- ja diskanttisäätimet 
- 2.1-kanavainen järjestelmä, jossa kaksi stereokaiutinta sekä subwoofer 
- Akustisesti viritetty puukotelo 

Tekniset tiedot: 

- FM- ja AM-viritin 
- Teho: 3W + 3W + 10W (AC / DC) 
- Liitännät: AC-sisääntulo (240V / 50 Hz), kuulokeliitäntä (3,5mm), aux-sisääntulo (3,5mm), ulkoisen antennin liitäntä 
- Mitat (LxKxS): 295 x 126 x 203 mm 
- Paino: 4,200 kg 
- Paino: 2,7 kg

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio