Valmistaja: Panasonic

Panasonic DMP-UB400 4K Blu-Ray soitin

349,00€ 349,00€/
18,90€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

EISA-palkittu 4K Blu-Ray soitin Panasonicilta.

Panasonic DMP-UB400 4K Blu-Ray soitin

EISA PARAS EDULLINEN ULTRA HD BLU-RAY -SOITIN 2017–2018


"Panasonic on madaltanut kynnystä päästä ultra hd blu-rayn pariin kohtuullisesti hinnoitelluilla DMP-UB300- ja DMP-UB400-malleillaan. Kompaktin designinsa ansiosta nämä soittimet löytävät kyllä paikkansa missä tahansa laitteistossa mutta pystyvät silti tuottamaan silmää hivelevää kuvaa. Kuoren alta löytyvä Panasonicin 4K High Precision Chroma Processor hienosäätää kuvan kohdilleen, ja käyttäjä voi itsekin sovittaa toiston vastaamaan parhaiten kotoa löytyvän 4K-television suorituskykyä. DMP-UB300/UB400-mallit toimivat myös verkkomediatoistimena, joka tukee hires-äänentoistoa (sisältäen tuen dsd:lle ja 192 kilohertsin / 24 bitin flac-tiedostoille) kuten myös on-demand-ohjelmistoja sovelluspuolella. Soittimet ovat erinomainen valinta heille, jotka etsivät edullista päivitystä ultra hd:n pariin."

Nyt saatavana!


Hollywoodista kotiisi Ultra HD Blu-rayn välityksellä

Ultra HD Blu-ray-sarjassa yhdistyvät maailmanluokan teknologiamme kuvien tuottamiseksi sellaisina, kuin ohjaaja on tarkoittanut, sekä todella elokuvallinen ääni. Istu alas ja koe unohtumaton elämys uudella UB400-soittimella.


Ainutlaatuista kuvatekniikkaa Hollywood-elokuvakokemusta varten

HCX-prosessori Ultra HD Blu-raylle.

Panasonicin 4K PRO HDR -mallin Ultra HD Blu-ray -soittimessa on HCX-prosessori Ultra HD Blu-raylle. Se sisältää alkuperäistä kuvatekniikkaa, joka tuottaa uskomattoman kuvanlaadun. Tarkat värit ja HDR-toisto, jotka muodostavat Ultra HD:n olennaiset osat, ovat pohja suuritarkkuuksille kuville. Ne antavat sinulle aivan uuden katselukokemuksen, jollaista et ole ennen kokenut.


Eloisa kuva kirkkaasti valaistussakin huoneessa

HDR-säädöt eri lailla valaistuja huoneita varten.

Käyttäjät voivat käyttää Optimum HDR Processing-toimintoa kirkkauden lisäämiseksi vähemmän valaistuilla alueilla. Terävä, selkeä kuva ja elävät värit voidaan näyttää kirkkaasti valaistuissakin huoneissa.


Tuottaa upeita kuvia myös SDR-televisiossa

Optimoitu Tone Remapping SDR-televisiolle

Ainutlaatuinen optimoitu Tone Remapping -tekniikka, jolla Ultra HD Blu-ray -muoto muunnetaan SDR-muotoon, maksimoi 4K-sisällön ominaisuudet ja tarjoaa paremman kokemuksen kuin Blu-ray-muoto SDR-televisiossa.


Tästä lähtien myös verkkosisältö on 4K-tasoista

4K VOD:n ansiosta

Koska monet sisällöntuottajat, kuten NETFLIX, tukevat nyt 4K internet -videon jakelua, laaja valikoima korkealaatuista sisältöä on käytettävissäsi. Panasonicin oma 4K High-Precision Chroma -prosessori käsittelee suuren tarkkuuden internet-videosignaalit ja tuottaa terävän ja kauniin kuvan.


Koe studion mastertallennuksen äänenlaatu

HRA-äänentoisto.

Tämä malli on suunniteltu tuottamaan HRA-tasoista ääntä. Normaalien WAV-/FLAC-/MP3-/AAC-/WMA-muotojen lisäksi voidaan toistaa DSD (5,6 MHz/2,8 MHz)- ja ALAC-musiikkitiedostoja. Yhdistät vain laitteen kotisi äänentoistojärjestelmään, niin voit nauttia musiikista, joka vastaa studion mastertallennuksen äänenlaatua.

  • Mitat(LxKxS):
  • 320 x 45 x 199 mm
  • Paino:
  • 1,5kg
  • Takuu: 2 vuotta
  • 2 x HDMI liitäntää

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio