Valmistaja: Optoma

Optoma GT5500+ Ultralähiprojektori

1549,00€1399,00€
63,90€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Jopa 100-tuumainen kuva 30cm etäisyydeltä seinästä/kankaasta. Sijoita siis vaikka tv-tasollesi ja nauti laadukkaasta isosta kuvasta!

Optoma GT5500+ Full HD 3D DLP videoprojektori lähiprojisointiin

Uutuus! Optoma GT5500+ on paranneltu malli GT5500:sta: enemmän valotehoa, tyylikkäämpi ulkonäkö, sekä paranneltu kaukosäädin.

Optoma GT5500+ Ultra Short Throw projektori mahdollistaa peräti 100" kuvan vain 30 cm etäisyydeltä. Pitkiä johtoja ei tarvita ja projektori voidaan asentaa vaikkapa TV-tason päälle. Projektori on mainio erityisesti urheilun katsomiseen ja pelaamiseen matalan 33 millisekunnin kuvaviiveen ansiosta. Liiketunnistusta hyödyntävät pelit toimivat yhteen mainosti projektorin kanssa, sillä perinteiseen projektoriin verrattuna kuvaan ei muodostu käyttäjien varjoja.

Projektori on helppo asentaa ja se sisältää monipuoliset liitännät. Lisäksi sen hiljainen 28 dB käyntiääni tekee siitä mukavan käytössä. 3600 ANSI Lumenin kirkkaus mahdollistaa lisäksi käytön myös valaistussa tilassa.

Projektorin tukee langatonta Full HD kuvaa erikseen ostettavan WHD200 Wireless Full HD Kitin avulla.

Optoma GT5500 videoprojektori


Projektori, joka kykenee heijastamaan uskomattoman kuvan läheltä 


Ultra Short Throw linssillä varustettu tykki, jolla heijastaa vaikuttavan 100" kuvan vain 30 cm:n etäisyydeltä seinästä/kankaasta. Näin voit sijoittaa projektorisi lähemmäksi seinää, etkä tarvitse enää pitkiä kaapeleita kytkeäksesi tykin. Yksinkertainen asennus, nopeasti.  


Korkearesoluutioinen projektori - Full HD 1080p

Full HD 1080p ominaisuudella varustettu GT5500+ projektori toistaa sinulle HD-sisältöä terävällä ja yksityiskohtaisella kuvalla. Nauti täydellisestä kuvasta, katsele niin Blu-Ray-elokuvia, teräväpiirtolähetyksiä tai pelaa vaikka videopelejä, tykki pysyy mukana.

 

High Contrast

Optoma GT5500+ videotykki lisää syvyyttä kuvaan. Tällä projektorilla kuvasi on tarkka; tykki toistaa valkoisen kirkkaana ja mustan täyteläisenä, kuvat tulevat elävinä ja teksti näkyy kirkkaana ja selkeänä. Tämän vuoksi projektori sopii myös erittäin hyvin toimistoympäristöihin ja koulutuskäyttöön. 

Nauti isosta kuvasta täytenä 3D:nä

Optoma projektorit voivat näyttää tosi 3D-sisältöä melkein mistä tahansa 3D-lähteestä, kuten esimerkiksi 3D Blu-ray-soittimet  ja uusimman sukupolven pelikonsolit. Tuki 144Hz nopealle virkistystaajuudelle tarjoaa sametinpehmeän häiriöttömän kuvan.


Sisäänrakennetut kaiuttimet

Projektorissa on sisäänrakennetut kaiuttimet, kohtalaisella äänenlaadulla. Täydentääksesi kotiteatterisi loistavalla äänentoistolla, tutustu kaiutin valikoimaamme. 

 

Vihreää teknologiaa - Eco+


Eco + tekniikka yhdistää korkean kontrastin, pitkäikäisen lampun ja useita muita energiaa säästäviä ominaisuuksia, joita on lisäksi helppo hyödyntää ja näin vähentää virrankulutusta.


                              Jopa 100" kuva 30 cm etäisyydeltä!                             

                                            Hiljainen käytössä                                            

                                      Erittäin vaivaton asennus                                      

                            Urheilun katsomiseen ja pelikäyttöön                            

                                          3600 ANSI Lumenia                                           

 

 

Säästä sähkölaskussa

Käyttämällä esiohjelmoituja lampunkäyttötiloja, voit vähentää virrankulutusta jopa 70 %. Jokaisella tilalla on myös positiivinen vaikutus lampun käyttöikään, joka taas alentaa kokonaiskustannuksia ja vähentää huoltotarvetta.

 

Quick Resume

Tämän toiminnon avulla projektori on heti päällä uudelleen, jos virta on vahingossa katkaistu.


Automaattinen virrankatkaisu

Sinullekin on voinut joskus käydä niin, että olet unohtanut sammuttaa jonkin laitteistasi. "Auto Power Off" - ominaisuudella voit säästää energiaa, se sammuttaa projektorin automaattisesti tietyn ajan kuluessa, jos sitä ei käytetä.


Älyprojektori

Tee projektoristasi älykäs kytkemällä HDCast Pro (myydään erikseen) ja suoratoista videoita, musiikkia ja jaa valokuvia valkokankaalla älypuhelimen tai tabletin kautta.

 

24p

Useimmat elokuvat ovat kuvattu 24 kuvaa sekunnissa (fps). Optoma-projektorit voivat toistaa 24 kuvaa sekunnissa kuvatun kuvan. Jos haluat säilyttää alkuperäisen kuvan ja katsoa elokuvat juuri niin kuin ohjaaja haluaa, valitse Optoma.


Väritakuu 

Nauti häikäisevistä väreistä myös tulevaisuudessa; Optoma takaa tasaisen suorituskyvyn viideksi vuodeksi 


Värikylläinen värintoisto

Optoma GT5500 käyttämä BrilliantColor ™ moniväriteknologia takaa katseluelämyksen lisäksi elinvoimaisen ja luonnollisen näköisiä kuvia. 


Langaton toistomahdollisuus

 

Striimaa Full HD 1080p laadulla 3D-sisältö projektoriin langattomasti. WHD200 (myydään erikseen) avulla voit kytkeä Blu -ray ™ soittimesi, digiboksisi, pelikonsolisi tai AV-vastaanottimesi langattomasti ja helposti projektoriin.


TEKNISET TIEDOT - Optoma GT5500+

Natiiviresoluutio: 1080p (1920 x 1080)

 • Kontrasti: 25 000:1
 • Valoteho: 3600 ANSI Lumen
 • Heittosuhde: 0,25:1
 • Zoom: ei ole
 • Äänitaso: 28 dB
 • Liitännät: 2 x HDMI (1.4a 3D support), 2 x VGA (YPbPr/RGB), Komposiitti, 2 x Audio In 3.5mm, Audio Out 3.5mm, VGA Out (Shared with VGA2), RJ45, RS232, USB remote mouse/service, 12V trigger, Mic In, USB-A Power, 3D-Sync
 • Kaiuttimet: 16 W
 • Lampun kesto jopa 6500 tuntia
 • Takuu: 2 vuotta
 • Lampun takuu: 6 kk / 1000 tuntia
 • Mitat L x S x K: 385 x 310 x 99 mm
 • Paino: 4,78 Kg.

Huom. 3D lasit eivät kuulu pakettiin.

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio