Valmistaja: AKG

AKG K 451 minikuulokemikrofoni

89,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Taattua AKG laatua, jossa yhdistyy muotoilu ja helppo käytettävyys.

AKG K451 Minikuulokemikrofoni

Taattua AKG laatua, jossa yhdistyy muotoilu, kannettavuus , tyylikkyys ja helppo käytettävyys. Nämä ominaisuudet määrittelevät taitettavan AKG K451 -minikuulokemikrofonin. K451 voidaan liittää mihin tahansa MP3-soittimeen, ja sitä voidaan käyttää myös handsfree-laitteena. Tämä on päivitetty versio Red Dot -muotoilupalkinnon vuonna 2009 voittaneista kuulokkeista ja pakkohankinta laatutietoisille liikkujille.

TESTIVOITTAJA!

Testejä voittaneet taittuvat on-ear-kuulokkeet yhdysrakenteisella kauko-ohjaimella ja mikrofonilla. Suunniteltu iOS-laitteille.

OTA KORKEA LAATU MUKAASI

Laatua, kannettavuutta ja tyyliä. Taittuvissa AKG K451 -on-ear-kuulokkeissa on kyse kaikesta tästä.

AKG:N OMINAINEN SOINTI

Yli 65 vuoden ajan muusikot ja ääniteknikot ovat luottaneet AKG:n studiotekniikkaan laulusuoritusten, instrumentoinnin, miksauksen, masteroinnin ja tuottamisen osa-alueilla. K451-kuulokkeet tarjoavat tämän himotun äänentoiston sinulle.

KANNETTAVAA MUKAVUUTTA. SUUNNITELLUSTI

Liikkuessa kuulokkeiden käyttömukavuus on kaikki kaikessa. Mitä hyötyä on huipputason kuulokkeista, jos ne ovat liian kuumat, liian kiristävät, eivätkä ne eristä taustamelua tai tarjoa riittävän kattavia liitäntämahdollisuuksia? K451:n jokainen yksityiskohta on suunniteltu varmistamaan, että saat studiotason äänenlaadun äärimmäisellä kestävyydellä vauhdikkaassakin menossa. Pehmeät kuulokekupit eristävät suurimman osan ulkoisista äänistä yhdessä K451:n keveän rakenteen kanssa. Kuulokkeiden patentoitu 3D-Axis2-taittomekanismi mahdollistaa niiden taittamisen kätevästi kantokoteloon.

 

Tekniset tiedot

  • Mikrofoni ja Apple-laitteiden kaukosäädin kaapelissa
  • Kaksi vaihdettavaa yksipuoleista 1.2 m kaapelia joista toisessa handsfree-toiminnot
  • Taajuusvaste 11 - 29500 Hz
  • Taittuva sankamekanismi
  • Mukana kuljetuslaukku ja 6.3 mm adapteri
  • Paino 120 g.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio