Valmistaja: Marantz

Marantz SR5012 AV-vahvistin

899,00€749,00€
36,10€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

7.2 kotiteatterivahvistin verkkotoiminnoilla, Dolby Atmos ja DTS:X valmiudella.

Marantz SR5012, AV-vahvistin

Viimeisimpien audio- ja videoteknologioiden avulla Marantz SR5012 nostaa kotiteatterisi uudelle tasolle. Dolby Atmos ja DTS:X tuovat kotiisi henkeäsalpaavan 3D-surround-äänen, ja se sisältää kaiken tarvittavan voidaksesi nauttia kuuluisasta Marantz soundista. Vahvistinosa tarjoaa 180 wattia kuhunkin seitsemään kanavaan antaen sille voimaa täyttää jopa suuret tilat, ja  kehittynyt Audyssey MultEQ XT säätää sen äänen täydellisesti huoneeseesi.

Video-osassa on 8 HDMI-tuloa (mukaan lukien 1 etupaneelissa), jotka ovat täysin yhteensopivia viimeisimmän 4K Ultra HD -videospesifikaation kanssa, mukaan lukien 60 Hz Full Rate sisältö, 4:4:4 Pure Color, BT.2020 , HDR- ja Dolby Vision-yhteensopivuus. Se on myös HDCP 2.2 -yhteensopiva mahdollistaen 4K Ultra HD kopiosuojattun sisällön toiston. HLG (Hybrid Log Gamma) läpivienti tulevaisuuden HDR-lähetyssisällölle tulee tuetuksi firmwarepäivityksen myötä.

Sisäänrakennettu tuki HEOS langattomalle monihuonejärjestelmälle tarkoittaa sitä, että SR5012 voi olla HEOS-järjestelmän keskus, jonka avulla voit nauttia lempimusiikistasi missä tahansa kotonasi. Toista musiikkia omasta musiikkikirjastoasi, online-suoratoistopalveluista ja tuhansilta Internet-radioasemilta käyttäen ilmaista HEOS-sovellusta. SR5012:a on myös Bluetooth- ja AirPlay-tuki, joten voit suoratoistaa musiikkia mistä tahansa yhteensopivasta laitteesta.

Mukana mm. Dolby Atmos ja DTS:X dekooderi, joka vihdoinkin mahdollistaa todellisen 3D elokuvakokemuksen myös äänen puolesta.

Huippuluokan komponentit ja uusimman sukupolven HDAM-modulit (hyper dynamic amplifier module) takaavat tarkan, säröttömän ja häiriöttömän äänenlaadun.

TEKNISET TIEDOT - Marantz SR5012

  • 7 x 180W teho (6Ohm) 
  • 8 HDMI sisääntuloa, 3 ulostuloa
  • Dolby Vision, HLG, HDR10 
  • HDCP 2.2 ja 4K Ultra HD-tuki
  • 7.2 pre-out
  • Dolby TrueHD / Dolby Atmos
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi 2.4GHz & 5GHz tuella
  • AirPlay, Bluetooth, TuneIn nettiradio, Pandora, Spotify, Amazon Prime Music, iHeartradio, SiriusXM yms.
  • Mitat L x S x K 440 x 398 x 229

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio