Valmistaja: Marantz

Marantz SA-14S1 SE SACD-soitin

2599,00€
115,20€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Marantzin uudet premium-tuotteet ovat aina hieno syy juhliin korkealaatuista ääntä rakastavassa yhteisössä. Uusi 14 Series Special Edition siirtää äänikokemuksen aivan uudelle tasolle, koska Fine Edition on hienosäädetty ja kunnianhimoisesti optimoitu korkearesoluutioisille tiedostoille. 

Marantzin uudet premium-tuotteet ovat aina hieno syy juhliin korkealaatuista ääntä rakastavassa yhteisössä. Uusi 14 Series Special Edition siirtää äänikokemuksen aivan uudelle tasolle, koska Fine Edition on hienosäädetty ja kunnianhimoisesti optimoitu korkearesoluutioisille tiedostoille. SA-14S1 Special Editionissa on tukeva 5 mm paksu alumiinikansi ja erittäin jäykät ja tukevat jalat, jolloin värinä minimoidaan. Ylikokoinen toroidaalimuuntaja ja tehokas virtalähdelohko tuottavat puhdasta tehoa eliminoiden komponenttien välisen ristiinsaastumisen. SA-14S1 on täydellinen laite reference-tasoiseen ääneen. Laitteessa on DAC-moodi, joka on toiminnoiltaan lähes identtinen vallankumoksellisen palkintoja voittaneen NA-11S1:n DAC-moodin kanssa.  Laitteessa on optinen ja koaksiaalinen digitaalinen sisäänmeno sekä USB-B-liitäntä PC:lle suoraa liitäntää varten. Voit siis nauttia suoraan HD-äänen striimauksesta ja hyödyntää korkealaatuiset DAC:n sekä HDAM-SA2-moduulien luoman ulostulotason. Ja mikä tärkeintä, tämä soitin sisältää uusimman maadoitus/signaalieristimen, joka käytännössä eliminoi PC-kohinan. Soitin toimii myös PC:n äänikorttina ja USB-B-portti toimii asynkronoituna moodina tukien ei vain 192kHz / 24bits, vaan myös DSD 2.8MHz ja 5.6MHz maksimoiden monikäyttöisyyden ja suorituksen. SA-14S1:ssä on myös USB-liitäntä etupaneelissa MP3-, WAV- ja  AAC-formaattien soittoa varten. Luonnollisesti soitin on yhteensopiva iPod/iPhone:n kanssa. Tämä Super Audio CD on hämmästyttävää laatua ja enemmänkin. Paljon enemmän. 

Marantzin HDAM-teknologia
Verrattuna muihin useilla op-amp IC:llä varustettuihin soittimiin SA-14S1 Special Editionissa on Marantzin oma HDAM-teknologia, joka hyödyntää erikoistuneita moduleeja ja erillisiä komponentteja tuottaen laajan dynaamisen äänialan ja nopean kääntötason todellisella laajakaistavasteella. 

High Current Power Supply

Virtalähteenä on laaja korkeajännitteinen toroidiaalimuunnin, jossa on sekundääriset OFC-käämit (oxygen free copper) ja korkeanopeuksiset Schottky Barrier -diodit tasasuuntaustasolla puhtaimpaan DC-volttilähtötehoon.

 
Referenssiluokan D/A-konversio
Pystyäkseen käsittelemään mahdollisimman erityyppisiä levy- ja äänitiedostoja  SA-14S1 Special Editionissa on referenssiluokan DSD1792-konvertteri (digitaalisesta analogiseksi), joka mahdollistaa jopa 192 kHz/24 bittisen resoluution sekä DSD-dekoodaus Super Audio CD:eissä. Eri vaiheiden välisen häirinnän poistamiseksi virtalähde, digitaalinen ja analogiset äänivaiheet käyttävät kukin omia erillisiä piirilevyjä. Soittimessa toimivat musiikki-CD:t, Super Audio CD:t sekä lineaariset PCM-, AAC-, MP3- ja WAV-tiedostotyypit. Voit yhdistää takapaneelin USB-B-porttiin tietokoneesi ja nauttia äänitiedostoista korkearesoluutioisella DSD 2.8MHz- ja 5.6MHz-tasolla.

Vankka ja vakaa runkorakenne, paksu alumiininen kansilevy ja tukevat jalat

Hyvä ja vakaa perusta on kaiken lähtökohta ennen kuin aletaan puhumaankaan herkkien äänisignaalien prosessoinnista ja vahvistamisesta. Vahva ja vakaa perusta minimoi värinän vaikuttamatta audiosignaaliin ja mikrofiniefektit pysyvät muuttumattomina.

 
Laajennettu yhdistettävyys

Analogisten stereoulostulojen lisäksi laitteessa on myös digitaalinen ja koaksiaalinen ulostulo ulkoisen digitaalisen dekooderin tai vahvistimen liitäntään. SA-14S1 Special Editionissa on myös optinen ja koaksiaalinen sisäänmeno, jolloin voit käyttää soitinta yksinään digitaalisena audiokonvertterina. Soittimessa on kaukosäädinliitäntä sekä ulosmenojakki, joiden avulla voit yhdistää SA-14S1 Special Editionin muihin Marantz-yhteensopiviin komponentteihin. Takapaneelissa sijaitsevan internal/external-näppäimen avulla saat lisää joustavuutta järjestelmän hallintaan.

 

Helppokäyttöinen USB-A-portti etupaneelissa

USB-portti on sijoitettu kätevästi laitteen etupaneeliin, joten voit helposti liittää siihen käyttämäsi kannettavan audiolaitteen, USB-medialaitteen, iPodin, iPod touchin ja iPhonen. 

Järjestelmäkaukosäädin

Elegantissa kaukosäätimessa on intuitiivinen ergonominen näyttö. Siinä on vahvistinkontrollitoiminnot, jolloin voit käyttää sitä sekä  SA-14S1 Special Editionin ja  premiumintegroidun PM-14S1 Special Edition -vahvistimen hallintaan.

 
Hiljainen fluorisoiva näyttö
Erityisen hiljaisessa fluorisoivassa näytössä on selkeä, helppolukuinen aakkos-numeerinen näyttö, joka toimii yhdessä tekstikoodatun Super Audio CD:n kanssa. Kaukosäätimessä olevan näytönsäätönäppäimen avulla voit himmentää tai sulkea näytön niin halutessasi.

Kuulokeliitäntä
Yhdistä suosikkikuulokkeesi suoraan laitteen etupaneelin jakkiliitäntään, jossa on myös oma äänenvoimakkuuden säätö. Kuulokkeen virtapiiri on suunniteltu toimimaan mahdollisimman monen kuuloketyypin kanssa, myös matalaimpedanssisten kuulokkeiden kanssa. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio