Valmistaja: Marantz

Marantz SA-11S3 SACD-soitin

3999,00€
175,10€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Maailmanluokan Super Audio/CD-soitin. Erittäin järeä rakenne ja todella laadukas ääni. Ehdottomasti tuotekategorian parhaimmistoa.

Tämä kolmas generaatio loistavasta SA-11 laitteesta sisältää täysin uuden SACD tuplalevy mekaaniikan ja huippuluokan DA-muuntinen. Lopputuloksena on erittäin tarkka ja monipuolinen äänenlaatu.

 

Ominaisuudet

 
Copper Plated Chassis

Kuparilujitteinen runko antaa parhaan mahdollisen suojan kohinaa tai elektromagneettisia häiriötä vastaan. Se estää kohinaa vahvistumasta yhdessä äänisignaalin kanssa. Ja mikä vielä tärkeämpää, se antaa tasaisen matalan impedanssitason jokaiseen rungon kohtaan pitäen pohjan mahdollisimman puhtaana.

HDAM SA2

Marantz on kehittänyt omat piirilevynsä korvaamaan standardit integroidut virtapiirit. Nämä HDAM:t koostuvat pintaliitetyistä piirilevyistä lyhyellä peilikuvalla ja O/V-signaalipoluilla. Nämä piirilevyt tekevät täsmälleen samaa kuin Op-Amps, mutta jättävät ne jälkeensä kohinatasossa. Tuloksena on dynaamisempi, tarkempi ja yksityiskohtaisempi ääni. Vuosien varrella Marantz on kehittänyt useita erityyppisiä HDAM-piirilevyjä parantaakseen laatua ja soveltuakseen eri sovelluksiin kuten CD-soittimeen tai vahvistimeen.

Super Audio CD

Super-Audio CD (SA-CD) on vakiintunut musiikkiformaatti, joka tarjoaa luonnollisen ja ultralaadukkaan äänen. Se tarjoaa myös mahdollisuuden parempaan ääneen, koska kaikkia CD:t sopivat myös SA-CD-soittimeen. SA-CD perustuu Direct Streaming Digital -teknologiaan (DSD) käyttäen 1-bittistä delta-sigma-modulaatiota sämpläten taajuuden 64 kertaa korkeammaksi kuin CD:llä. Siksi SA-CD mahdollistaa taajuuden 100KHz:iin ja voiman 120dB:iin saakka.

Toroidal Transformer

Kelamaisella muuntimella on useita etuja verrattuna normaaliin EI-muuntajaan. Se on hyvin tehokas ja tuottaa enemmän voimaa kuin saman kokoinen valettu muuntaja. Lisäksi muotonsa ansiosta elektromagneettinen säteily ja mekaaninen värähtely ovat äärimmäisen alhaisia ja siten äänen laatu on parempi.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio