Valmistaja: AKG

AKG K550 MKIII suljetut reference-luokan kuulokkeet

229,00€169,00€ 229,00€/
11,20€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

AKG K550MKIII Yhdistää suljetun kuulokkeen hyödyt (melunvaimennuksen) avoimen kuulokkeen ilmavaan sointiin tehden siitä sopivan niin koti- kuin ulkokäytössä.

AKG K550 MKIII, suljetut referenssikuulokkeet.

AKG®:n insinöörit ovat luoneet K 550 -kuulokkeiden avulla mestarillisen tasapainon suljettujen kuulokkeiden ääneneristyksen ja avointen kuulokkeiden tilavan ja moniulotteisen äänimailman välille saaden aikaan reference-luokan korvakuulokkeet, jotka sopivat erinomaisesti sekä kotiympäristöön että menoon. 50 mm elementit, jotka edustavat tuotevalikoimamme suurimpia, tuottavat erinomaista AKG-äänentoistoa hifijärjestelmästäsi tai melkeinpä mistä tahansa kannettavasta laitteestasi.

Suuret kuulokeosat ja uusi pannan muotoilu mahdollistavat äärimmäisen mukavan istuvuuden ja taitettava 2D-akselimekanismi helpottaa kuulokkeiden pakkaamista matkaan.

Loistava ääni:

Kuulokkeissa on 50mm elementit, AKG malliston suurimmat, tuottavat realistisen äänikentän- paljon paremmin kuin mihin on totuttu.

Mukavat päässä:

Kuulokkeiden suuret korvatyynyt ja uusi kevytrakenteinen panta mahdollistavat miellyttävän kuuntelukokemuksen tunnista toiseen.

Yhteensopiva:

AKG K550MKIII kuulokkeet on suunniteltu toimimaan hyvin kaikenlaisten kannettavien soittimien kanssa, mukaan lukien iPod, ipod touch ja iPhone.

Ominaisuudet:

  • Kevyet, mukavat ja tyylikkäät:kotiin ja liikkeellä oloon.
  • Toistaa tarkasti syvyys ja leveysinformaation.
  • Suljettu rakenne vaimentaa taustamelun.
  • 50mm elementit tuottaa loistavan äänen mistä tahansa lähteestä.
  • Impedanssi 32 Ohm
  • Taajuusvaste 12 - 28 000 Hz
  • 3 m kaapeli, irroitettava
  • Paino 305 g.
  • Takuu 2 vuotta

K550MKIII on kolmas sukupolvi K550 kuulokkeista, jotka voittivat periaatteessa kaikki mahdolliset palkinnot ja testit. Kolmanteen sukupolveen on lisätty irroitettava kaapeli. Esimerkkejä testimenestyksistä:

******* 5 tähteä What Hi-fi -lehden testissä - Helmikuu 2012
Miellyttävän selkeän toiston omaava K550 käsittelee musiikin tempoa luonnollisella tavalla ja erottelee matalat taajuudet todella tarkasti.*********

Lue AudioVideo.fi testi osoitteesta: http://audiovideo.fi/testi/akg-k550-suljetut-kuulokkeet-testissa  tai katso WhatHifi verkkojulkaisun tekemä arvosteluvideo alta.

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio