Valmistaja: JBL

JBL E65BT NC vastamelukuulokkeet

199,00€
12,50€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Langattomat over-ear-kuulokkeet melunvaimennuksella 

Liikkuvaan elämäntapaan sopivat, ympäristön äänet poissulkevat JBL:n ominaissoudilla varustetut huippukuulokkeet - jopa 24 tunnin akunkestolla. Aktiivinen vastamelu ja mukava istuvuus. Kuulokkeet tarjoilevat kuuntelijaa syleilevät äänielämykset kokonaan ilman häiritseviä elementtejä kuten taustakohinaa ja alati tiellä keikkuvia kaapeleita. Nauti kristallinkirkkaasta langattomasta äänestä ja mukavista hands-free-puheluista.

Koodilla "inventaariale" saat -25% pois tästä tuotteesta. Älä missaa tätä diilia!

JBL E65BT NC vastamelukuulokkeet

JBL:n E-sarjan uusittu E65BT NC kuuloke on tehty moninaiseen käyttöön. Kuulokkeiden tyylikkään designin ja ergonomisen muotoilun ansiosta ne ovat elementissään liikkeellä. Näillä kuulokkeilla nautit musiikista langattomasti missä tahansa. JBL E65BT NC langattomat kuulokkeet sopivat hyvin myös työpaikalle, työkavereita ihastuttamaan ja vihastuttamaan. Tarkka äänentoisto voimakkaalla bassontoistolla takaavat kuulokkeiden toimivan musiikin kuin musiikin kanssa.

JBL E65BTNC -kuulokkeissa huomiota herättävä muotoilu ja ensiluokkaiset materiaalit yhdistyvät maailmankuuluun JBL-sointiin, langattomuuden tarjoamaan mukavuuteen ja erinomaisiin aktiivisiin melunvaimennustoimintoihin. Kuulokkeiden pehmeä ja mukava kangaspäällysteinen panta ja kallistetut, hyvin istuvat korvatyynyt mahdollistavat pidemmät, nautinnollisemmat ja entistä mukaansatempaavammat kuuntelusessiot. JBL E65BTNC -kuulokkeiden melunvaimennus toimii sekä langallisessa että langattomassa kuuntelutilassa. Ne tarjoavat lisäksi 24 tunnin akunkeston Bluetooth-tilassa (15 tuntia, kun melunvaimennus on käytössä) ja niiden akku voidaan ladata täyteen vain kahdessa tunnissa. JBL E65BTNC -kuulokkeilla monikäyttö on helppoa, sillä niillä on mahdollista vaihtaa kahden käytettävän laitteen välillä saumattomasti. Näin enää yksikään puhelu ei jää sinulta kuulematta musiikinkuuntelun tai elokuvankatselun lomassa. Lisämukavuutta tuovat irrotettava ja sotkeutumaton kangaspäällysteinen johto yksipainikkeisella kauko-ohjaimella, kolme värivaihtoehtoa ja kuulokkeiden kuljettamista helpottava taittuva rakenne.

 

Ominaisuudet:

  • Elementtien koko: 40 mm
  • Taajuusvaste: 20 - 20 000 Hz
  • Herkkyys: 95 dB
  • Maksimi SPL: 108 dB
  • Impedanssi: 32 Ohmia
  • Bluetooth v.4.1, A2DP, HFP v.1.6, HSP v.1.2, AVRCP
  • Akunkesto: 24 tuntia (Bluetooth), 15 tuntia (Bluetooth+ANC)
  • Akun latausaika: 2 tuntia
  • Paino: 285 g

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio