Valmistaja: Denon

Denon AVC-X3700H 11.2 AV-vahvistin

1499,00€ 1499,00€/
68,20€/kk
Määrä: kpl
Tee tarjous

Tämä 9.2-kanavainen 8K AV-vahvistin, jossa on 180W tehoa kanavaa kohti, tukee täysin Dolby Atmosia, Dolby Atmosin korkeuden virtualisointitekniikkaa, DTS:X ja DTS Virtual:X sekä IMAX Enhanced -tekniikoita, samoin kuin uusimpia HDMI-ominaisuuksia, kuten 8K/60Hz ja 4K/120Hz läpivienti, VRR, ALLM, Dynaaminen HDR, HDR10+ sekä eARC-tuki.

Ultimaattinen kotiteatterikokemus – valmis 8K-tarkkuuteen

AVC-X3700H tarjoaa äärimmäisen kotiteatteri- ja pelikokemuksen 8K/60Hz ja 4K/120Hz** läpiviennillä sekä uusimpien HDMI-ominaisuuksien tuella. Uuden AVC-X3700H:n avulla voit rakentaa huikean 4K-kotiteatterin tänään ja antaa itsellesi varmuuden siitä, että AV-vahvistimesi on valmis siirtymään 8K-maailmaan, kun sinäkin olet. Nauti korkealaatuisesta 3D-äänestä ja videosta vaativimpiin viihdetarpeisiin.

Valmis 8K ULTRA HD kuvanlaatuun

Uuden AVC-X3700H:n avulla voit nauttia kaikesta viihteestäsi uusimmalla saatavilla olevalla tekniikalla ja katsella elokuviasi vertaansa vailla olevalla selkeydellä. Nauti elokuvista 8K-tarkkuudella 8K/60Hz:n läpiviennillä ja skaalauksella, samoin kuin muista uusimmista tekniikoista, kuten dynaamisesta HDR:stä ja Quick Media Switching -toiminnosta (QMS), joka mahdollistaa toiston katkeamattoman näkymisen ruudunpäivitysnopeuden muuttuessa esimerkiksi trailerin ja elokuvan välissä.

8K HDMI-videokortti ja ARC

Nauti suosikkielokuvista, esityksistä ja peleistä parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. AVC-X3700H sisältää edistyksellisen HDMI-kortin (7 tuloa / 3 lähtöä). Kortissa on dedikoitu 8K-sisääntulo, joka tukee 8K/60Hz ja 4K/120Hz** videon läpivientiä. Kaikissa HDMI-tuloissa on 4:4:4 Pure Colour -näytteenottotarkkuus, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynaaminen HDR ja BT.2020 läpivientituki poikkeuksellisten värien, selkeyden ja kontrastin varmistamiseksi. Nauti 8K/30Hz skaalauksesta ja HDCP 2.3 -tuesta toistaaksesi kopiosuojattua sisältöä esteettä. AVC-X3700H osaa myös eARC-yhteyden (parannettu äänen paluukanava) 3D-äänimuotojen toistamiseksi suoraan älytelevision sovelluksista AV-vahvistimeesi.

Kehittyneet videotoiminnot

HDCP 2.3 -tuki on käytettävissä kaikissa HDMI-porteissa, joten voit nauttia kopiosuojatusta sisällöstä täysin esteettä. Imaging Science -säätiön sertifioima AVC-X3700H sisältää täyden valikoiman videokalibrointisäätöjä (ISF-teknikon käytettäväksi) sekä ISF Day- ja ISF Night -videotilat. Nauti saumattomasta yhteensopivuudesta uusimpien HD- ja Ultra HD -televisioiden, Blu-ray-soittimien ja pelikonsolien kanssa.

Briljantti väritoisto - universaali yhteensopivuus, HDR10+ ja dynaaminen HDR

AVC-X3700H tukee korkean dynaamisen alueen kuvantoistotekniikoita, kuten HDR10, Dolby Vision ja HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision mullistaa katselukokemuksen hämmästyttävällä kirkkaudella, kontrastilla ja värillä. HLG mahdollistaa HDR-kuvan välittämisen jopa TV-lähetysten näyttämiseksi selkeämmällä ja puhtaammalla kuvanlaadulla. AVC-X3700H tukee myös HDR10+ formaattia, joka lähettää dynaamisen kuvan mukana metatietoja televisioon, jolloin dynamiikkaa voidaan hallita kuva kuvalta entistäkin realistisempaa lopputulosta varten.

(Tekniikat vaativat tuen myös kuvalähteestä ja televisiosta)

Uusi pelaamisen standardi

Modernilla HDMI-tuella uusi AVC-X3700H vie pelaamisen uudelle tasolle. Nauti pelaamisesta 4K/120Hz** läpiviennillä ja skaalauksella, samoin kuin muuttuvalla virkistystaajuudella (VRR), nopealla kuvasiirrolla (QFT) ja automaattisella alhaisella viivetilalla (ALLM), joka vähentää ja eliminoi viivettä ja kuvan repeytymistä tarjotakseen saumattoman ja viiveettömän pelikokemuksen.
** Saatavilla tulevaisuudessa päivityksenä

Toimii uusien ääniassistenttien kanssa

Nauti vaivattomasta ääniohjauksesta ja täydellisestä joustavuudesta johtavien ääniassistenttien kanssa. Puhu älykkään kaiuttimen tai puhelimen kautta komentoja Amazon Alexalle, Google Assistantille ja Apple Sirille. Pyydä soittamaan suosikkimusiikkiasi, lisäämään äänenvoimakkuutta, siirtymään seuraavaan kappaleeseen, vaihtamaan lähdettä ja muuta. Vaihda puhepalvelujen välillä tai valitse suosikkisi - valinta on sinun. Toiminnallisuus vaihtelee ääniassistentin mukaan.

Korkean ääniresoluution tuki

Nauti erinomaisesta äänentoistosta suosikkiartistiesi korkearesoluutioisista studioluokan ääniraidoista. AVC-X3700H sisältää uusimmat AKM 32-bittiset D/A-muuntimet, jotka mahdollistavat korkearesoluutioisen äänen dekoodauksen useista häviöttömistä tiedostotyypeistä, mukaan lukien ALAC, FLAC ja WAV, tarkkuudella 192 kHz/24bit. Se on myös yhteensopiva 2.8/5.6-MHz DSD-tiedostojen kanssa (DSD on SACD:n äänikoodausmuoto). Toista tiedostoja muistilaitteista etupaneelin USB:n kautta tai verkkolähteiden kautta. AVC-X3700H tukee myös muita tiedostotyyppejä, kuten MP3 ja WMA.

Phono-tulon avulla kuuntelet upeaa ääntä levysoittimestasi

Integroidulla Phono-tulolla varustettuna AVC-X3700H antaa sinun kytkeä levysoittimesi ja toistaa suosikkivinyylilevyjäsi. Nauti kokoelmastasi poikkeuksellisella äänenlaadulla.

Kaksi subwoofer-lähtöä

Uppoudu tasaisesti jakautuvaan, tarkkaan bassoon. AVC-X3700H sisältää kaksi subwoofer-lähtöä, jotka tasoittavat matalat taajuudet ja tarjoavat paremman hajaantumisen. Liitetyt subwooferit voidaan optimoida erikseen Audyssey Sub EQ HT-kalibroinnilla, jolloin saadaan selvästi tasaisempi huoneeseen sovitettu toisto. Ei ärsyttäviä piikkejä tai kateissa olevaa aluetta, vaan voimakas, huoneen täyttö bassotoisto.

”ROON TESTED” -sertifioitu

Kaikki uudet Denon AV-vahvistimet ovat Roon-testattuja. Ota enemmän irti digitaalisesta musiikkikirjastostasi surffaamalla tietoa suosikkiartisteistasi ja kappaleistasi. Löydä lyriikat, konserttiajankohdat, valokuvat, elämänkerrat, arvostelut ja paljon muuta. Vaatii Roon-tilauksen.

Tehokas DSP-käsittely

AVC-X3700H sisältää kaksi tehokasta DSP-sirua (Digital Sound Processor), jotka mahdollistavat uusimpien dekoodaus- ja prosessointitekniikoiden hyödyntämisen, kuten Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced (jopa 11 kanavaa), Audyssey MultEQ XT32 ja Sub EQ HT.

Puhdas esivahvistintila käytettävissä

Uuden esivahvistintilan ansiosta Denon AV-vahvistimesi toimii täydellisenä AV-esivahvistin/prosessorina viimeisimmillä HDMI-ominaisuuksilla. Esivahvistintila tarjoaa puhtaamman signaalitien ja suuren leikkaamattoman ulostulojännitteen kytkemällä sisäiset vahvistimet täysin pois käytöstä. Nyt voit uudistaa erillislaitteista koostuvan AV-järjestelmäsi tyhjentämättä pankkitiliäsi.

Monta lähdettä, monta huonetta

Denon AVC-X3700H:n avulla on mahdollista nauttia 11.2-kanavaisesta surround-äänestä yhdessä huoneessa ja erillisestä lähteestä toisessa. Katso elokuvaa yhdessä huoneessa, kun taas perheenjäsen kuuntelee musiikkia toisessa huoneessa keskeytyksettä. Hyödynnä sisäisiä vahvistinkanavia tai käytä Zone-esivahvistinlähtöjä.

"ALL ZONE" TV-ääni

Toista television ääntä kaikkiin tiloihin. Nauti täysipainoisesta Dolby Atmos surround-elämyksestä päähuoneessa, ja piipahda toistessa tilassa menettämättä kuulemastasi hetkeäkään. Valitse ”Source” toiselle vyöhykkeelle jakaaksesi pääalueen äänen. AVC-X3700H tukee toisen vyöhykkeen äänentoistoa sekä analogisista että HDMI- ja digitaaliliitännöistä.

Bluetooth-lähetys

Katso leffaa teatterivoimakkuudella, mutta herättämättä koko taloa, nimittäin lähettämällä AV-vahvistimeen tuleva ääni Bluetooth-kuulokkeisiin. AVC-X3700H mahdollistaa äänen toistamisen sekä Bluetooth-kuulokkeissa että kytketyissä kaiuttimissa samanaikaisesti. Tämä järjestely mahdollistaa myös heikentyneellä kuulolla olevan perheenjäsenen nauttia elokuvasta sopivalla äänenvoimakkuudella.

Helppo käyttöönotto

Mukana toimitettu AVC-X3700H -pikaopas sisältää yksinkertaiset ja selkeät ohjeet aloittamiseen. Kun olet kytkenyt television AVC-X3700H:n HDMI-ulostuloon, Denonin pidetty asennusapuri ilmestyy television kuvaruutuun opastamaan sinua askel askeleelta. Lisäksi AV-vastaanottimen takana on rivi värikoodattuja kaiutinliitoksia asetettuna vaakasuoraan, joten kaiutinjohtojen järjestäminen ja kytkeminen on helppoa. AVC-X3700H nimeää HDMI-tulot automaattisesti, kun laitteet on kytketty, tai voit nimetä ne uudelleen oman makusi mukaan.

Heos sisäänrakennettuna langatonta suoratoistoa varten

Toista suosikkimusiikkiasi kaikkialla kodissasi sisäänrakennetulla HEOS-tekniikalla. Toista samaa kappaletta kaikissa huoneissa tai valitse yhdistetystä huoneesta mieleinen kappale soimaan - valinta on sinun. HEOS toimii myös Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple Sirin kanssa. Nauti laadukkaasta musiikista monenlaisista striimauspalveluista, kuten Spotify, TuneIn, Amazon Music, Soundcloud, Tidal, Deezer sekä paikalliset musiikkilähteesi.

Hallitse kaikkea saumattomasti ilmaisen HEOS-sovelluksen kautta.

(Kaikki palvelut eivät ole saatavilla kaikilla alueilla)

Yhteensopiva kodinohjausjärjestelmien kanssa

AVC-X3700H on varustettu ulkoisilla hallintamahdollisuuksilla ja se on yhteensopiva kolmannen osapuolen laitteistojen ja kodinohjausjärjestelmien kanssa. IP-ohjaus mahdollistaa yhteyden tärkeimpiin kolmannen osapuolen laitteisiin, ja Control4 SDPP-sertifioinnin ansiosta Control4-kodinohjausjärjestelmiin integroiminen on nopeaa ja helppoa. Yksinkertaisempaa integraatiota varten vahvistimen takapaneelissa on myös infrapunaliitäntä, jonka välityksellä voit hallita vahvistinta kotiteatterisi muiden laitteiden kaukosäätimillä. Myös etähallinta on mahdollista helpompaa ongelmanratkaisua varten.

Yli 100 vuotta äänentoistoalan innovaatioita

Vuonna 1910 perustettu Denon omaa valtavan kokemuksen audioteknologian ensimmäisistä innovaatioista. Japanin ensimmäinen audioelektroniikan valmistaja lanseerasi maailman ensimmäisen kaupallisen CD-soittimen ja Dolby Atmos -yhteensopivan AV-vastaanottimen. Tämä keskittynyt investointi tuotekehitykseen takaa, että saat uusinta teknologiaa ja laadukkaan tuotteen jokaista kuuntelukokemustasi parantamaan.

 

Tekniset tiedot:

 • Vahvistinkanavien lukumäärä: 9
 • Lähtöteho (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive): 105 W
 • Lähtöteho (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive): 135 W
 • Lähtöteho (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive): 180 W

Monikanavaääni:

 • DTS HD Master / DTS:X
 • DTS Neural:X
 • DTS Virtual:X 
 • Dolby TrueHD / Dolby Atmos
 • Dolby Surround
 • Dolby Height Virtualization
 • IMAX Enhanced
 • Monikanava Stereo
 • Max Number of Processing (Preamp) Channels: 11.2

Äänen parannustoiminnot:

 • Erillinen tehovahvistin: 9
 • Audyssey MultEQ XT
 • Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
 • Audyssey LFC
 • Audyssey APP support
 • Compressed Audio Restorer
 • Pure Direct
 • Korkealaatuiset äänikomponentit

Verkko:

 • HEOS monihuoneääni ja suoratoisto
 • Häviölliset formaatit: MP3 / WMA / AAC
 • Häviöttömät formaatit: FLAC / ALAC / WAV
 • DSD äänen suoratoisto: jopa DSD5.6
 • FLAC HD 192/24
 • WAV 192/24
 • ALAC 192/24
 • Tauoton toisto: FLAC, WAV, ALAC, DSD
 • AirPlay 2
 • Internetradio: TuneIn
 • Spotify Connect, Tidal, Deezer
 • Remote App yhteensopiva älypuhelimille: Android, iOS
 • Remote App yhteensopiva tableteille: Android, iOS, Amazon Kindle
 • Verkkoliitännät
 • Wi-Fi
 • Bluetooth
 • Bluetooth kuulokkeiden lähetys (vaatii päivityksen)

HDMI:

 • HDMI-tulot: takana / edessä: 7 / 0
 • HDCP 2.3 tuki
 • HDMI-lähdöt: pää / zone: 2 / 1
 • HDMI max resoluutio: 8k/60 - 4k/120
 • HDMI ylösskaalaus: Jopa 8K 60/50
 • Kuvaruutuvalikot HDMI-liitännästä
 • HDMI: 8K / 4K / CEC / eARC
 • Dolby Vision / HDR 10+ / Dynamic HDR / HLG
 • ALLM / QMS / QFT / VRR
 • 4k-signaalin läpivienti / skaalaus / kuvaruutuvalikko
 • HDMI läpivienti valmiustilassa
 • DSD Audio yhteensopivuus
 • Kuvan säätö / Kohinan vähennys

Monihuone / CI:

 • HEOS-monihuonetoiminnot integroituna
 • TV Sound grouping
 • Multi-Room Zones: 2
 • Main room multichanel audio - Zone stereo downmix
 • Zone äänilähde: HDMI (2ch) / optinen, koaksiaali / Network USB / analoginen
 • Zone äänilähtö: kaiutin / linjalähtö
 • Web browser User Interface
 • Smart Remote Management
 • IP ohjaus / RS232 ohjaus / Web ohjaus / App ohjaus
 • DC Trigger lähtö

Muuta:

 • Ääniohjaus - Google Assist, Apple Siri, Amazon Alexa
 • Automaattinen kaiutinasennus mikrofonilla: Audyssey MultEQ XT32
 • FL Näyttö: 1 line
 • Graafinen käyttöliittymä - GUI: Advanced
 • Käyttöliittymän kielet: 9
 • Setup Assistant
 • Quick Select Plus
 • Ohjelmistopäivitys verkon / USB:n kautta
 • Säädettävä jakotaajuus
 • ECO Mode
 • Automaattinen virrankatkaisu
 • Uniajastin
 • ISF Certification

Tulot/lähdöt:

 • Komposiitti Tulo / Lähtö: 3 / 1
 • Komponentti Tulo / Lähtö: 2 / 1
 • HDMI Tulo / Lähtö: 7 / 3
 • Analoginen Tulo: 6
 • Phono (MM) Tulo
 • Digitaalitulo: Optinen / Koaksiaali: 2 / 2
 • Multichannel Preout: (11.2)
 • Subwoofer lähtö: 2 (itsenäiset)
 • Kaiutinterminaali: Tavalliset ruuviliittimet
 • Kaiutinterminaalien lukumäärä: 11
 • A/B kaiuttimet / Bi-amp drive / Monihuonekaiutin: määritettävissä
 • A / B kaiuttimet: määritettävissä
 • Bi-amp Drive: määritettävissä
 • Monihuone kaiutinterminaalit: määritettävissä
 • Etupaneelin tulot: HDMI / USB
 • FM-viritin RDS-toiminnolla

Yleistä:

 • Järjestelmän kaukosäädin: RC-1239
 • Virrankulutus: 660 W
 • Virrankulutus mykistettynä (ECO on / off): 45 W / 80 W
 • Virrankulutus lepotilassa: 0.1 W
 • Virrankulutus CEC lepotilassa: 0.5 W
 • Virrankulutus verkko-ohjauksessa: 3.7 W
 • Mitat (L x S x K): 434 x 389 x 167 mm (434 x 389 x 236 mm, antenni ylhäällä)
 • Paino: 12.5 kg
 • Pakkauksen maksimimitat (L x S x K): 519 x 478 x 242 mm
 • Tuotteen bruttopaino paketoituna: 15.1 kg

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio