Valmistaja: Cambridge Audio

Cambridge Audio Yoyo M langattomat kaiuttimet

329,00€
18,10€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

 

Uusi upea BT kaiutinpari, kotiin, töihin ja vapaa aikaan, toimii sähköllä ja akulla, akunkesto jopa 24 tuntia

Värit: sininen, tumman harmaa ja vaaleanharmaa. 

 

Cambridge Audio Yoyo M

Jos arvostat tyyliä, korkeaa valmistuslaatua ja upeaa sointia, Cambridge Audion Yoyo M on monella tapaa täysin uniikki langaton kaiutinpari juuri sinulle.Yoyo M on kiedottu upeaan nanokäsiteltyyn Marton Mills kankaaseen ja se yhdistyy NFC-tuettuihin mobiililaitteisiin kosketuksesta. Kaiutinpari sisältää 2-tie elementtiteknologian ja potkuisat vahvistimet, joten Yoyo M soi hiljaa ja tarvittaessa voimalla miellyttävästi. Yoyo M pari täyttää huoneen hämmästyttävän suurella äänikentällä. Kumpikin kaiutin sisältää tehokkaan, jopa 24 tuntia kestävän akun. Voit vaihtaa kappaletta tai tauottaa musiikin helposti kättäsi heilauttamalla.

Nappaa kätevästi toinen Yoyo M mukaan matkalle tai töihin - se toimii myös varavirtalähteenä puhelimellesi. Laadukas handsfree -toiminto tekee Yoyo M kaiuttimesta myös loistavan apurin puhelinpalavereihin.


Tekniset tiedot.

Akkukesto: 24h (Cambridge Audio testaa akunkeston kunnollisella äänenvoimakkuudella)             
Koko: 125 x 204 x 125 mm per kaiutin.
Elementit: 2 x 1.1 kaiutinjärjestelmä, laajakaistaelementti + subwoofer per kaiutin
Langattomat yhteydet: Bluetooth, NFC paritus, Hands free -toiminto puheluille, synkronoitu äänenvoimakkuussäätö. Liitännät: 3,5 mm analoginen sisääntulo, USB-virransyöttö.      
Paino: 3 kg / kaiutin

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio