Valmistaja: Cambridge Audio

Cambridge Audio DacMagic XS Kuulokevahvistin

147,90€95,00€ 147,90€/
9,00€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Cambridge Audion huikea uutuus, DacMagic XS, nostaa tietokoneesi musiikkielämyksen uudelle tasolle! Tämä testivoittaja on hyötyynsä nähden todella edullinen parannus kodin audiojärjestelmään. Tarkkaa ja erottelevaa toistoa kaikesta tietokoneelta toistettavasta musiikista!

Cambridge Audio DacMagic XS, D/A muunnin.

Cambridge Audio DacMagic XS on kompaktin kokoinen loistavan hinta-laatusuhteen omaava D/A muunnin. Nykypäivänä musiikkia tietokoneelta kuunneltaessa on huomioitava, että tiukin pullonkaula äänenlaadun suhteen on juuri tietokoneen kuulokeulostulossa. Tämä ongelma on ratkaistavissa Cambridge Audio DacMagic XS muuntimella, jonka avulla ääni otetaan ulos USB liitännästä, parhaalla mahdollisella äänenlaadulla. DacMagic XS ottaa myös virtansa USB liitännästä, joten erillistä muuntajaa ei tarvita. 

DacMagic XS D/A muuntimella saat kaiken hyödyn irti, kuuntelitpa sitten kuulokkeilla, tai kytkitpä tietokoneesi aktiivikaiuttimiin tai stereoihin. Muuntimessa on kätevät äänenvoimakkuuden säätimet. Alumiinikoteloisen DacMagic XS;n koko on vain 30 x 10 x 53.5 mm, joten se kulkee todella näppärästi mukana.

Kytke PC/Mac-koneeseen USB-portin kautta niin virransyöttöä kuin audiota varten Cambridge Audio DacMagic XS parantaa merkittävästi äänenlaatua kaikessa digitaalisessa audiossa mukaan lukien MP3-tiedostot, FLAC- ja WAV-tiedostot, striimauspalvelut, elokuvat ja pelit.

"Pienikokoinen Cambridge Audio on hintaisekseen erinomainen."

+ Voimakkuussäätimet

+ USB 1.0/2.0-tilan valinta

+ Erotteleva ja sävykäs ääni

+ Alhainen antoimpedanssi


TEKNISET TIEDOT - Cambridge Audio DacMagic XS

  • Alumiininen kotelointi
  • Toimii USB-virralla
  • ESS9023 24-bit DA-piiri
  • Toimii USB 1.0 ja 2.0 -väylissä
  • Tukee jopa 192 kHz / 24-bit -ääntä (USB 1.0: 96 kHz / 24-bit)
  • Suurin tehontarve 150 mW
  • Mitat: 30 x 10 x 53,5 mm
  • Paino 100 g.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio