Valmistaja: Cambridge Audio

Cambridge Audio Azur 851A

1549,00€1199,00€ 1549,00€/
55,30€/kk
Väri
Määrä: kpl

Cambridge Audiolla ei uskota kikkailuun toisarvoisilla ominaisuuksilla. Sen sijaan panostetaan komponentteihin, jotka todella saavat äänen kuulostamaan paremmalta. Tästä syystä 651A:ssa käytetään ensiluokkaisia komponentteja, jotka mahdollistavat puhtaamman äänentoiston kaikentyyppisessä musiikissa.

Cambridge Audio Azur 851A, Euroopan paras stereovahvistin

EISA voittaja 2012-2013: Euroopan paras stereovahvistin!

Testimenestyjä Hifimaailma 8/2012:
+ Sävykkään miellyttävä ääni
+ Erinomainen suorituskyky

"Sivistyneen tunteikkaat Azur 851C ja 851A istuvat hienosti minkälaisen oheiskaluston ja minkälaisen musiikin seuraan tahansa. Niiden käyttö on täsmällistä ja helppoa. Hintaansa nähden käyttö on täsmällistä ja helppoa. Hintaansa nähden kokonaisuus hätyyttelee selvästi kalliimpia kilpatovereita"

Uudella Class XD-tekniikalla varustettu 851A edustaa aivan omaa luokkaansa. Siinä on niin tehoa kuin hienostuneisuutta ja sen säröarvot ovat hämmästyttävän alhaiset. Sen sydämessä sykkii uuden sukupolven Class XD-teknologia, joka tuo musiikin kuuluville ainutlaatuisen erottelevasti ja täsmällisesti.

Kuten kaikissa Cambridge Audio-tuotteissa, 851A:ssa yhdistyvät kolme keskeistä arvoa: hämmästyttävä suorituskyky, helppokäyttöisyys ja uskomaton hintalaatusuhde.

Selkäpiitä kihelmöivät 120 wattia saa aikaan kaksi audiofiilitason muuntajaa, joista toinen huolehtii esiasteiden virransyötöstä ja toinen takaa mahtavat energiavirrat pääteasteille. Mutta pelkkä teho ilman ohjausta ei vielä ratkaise mitään. 851A:ssa on uusi täysin balansoitu "Silicon gate"-voimakkuussäädin, joka mahdollistaa täysin tasaisen säätöasteen koko voimakkuusalueella sekä erittäin tarkan kanavatasapainon.

851A mahdollistaa optimaaliset liitäntämahdollisuudet tarjoamalla kaksi eniten käytettyä liitäntäformaattia: yleisimmin käytössä olevat RCA-liitännät sekä täysin balansoidut XLR-liitännät high end-tason ohjelmalähteitä varten, kuten Cambridge Audion 851C upsampling DAC/CD-soitin tai palkittu DacMagic Plus tai Stream Magic 6.

Kotelorakennetta ei ole valittu pelkästään ulkonäön vuoksi. Kokometallirunko on akustisesti vaimennettu häiriöiden eliminoimiseksi ja tukeva etulevy on valmistettu harjatusta metallista.

Tiedämme, että jokainen kytkee äänilähteeksi erilaisia laitteita ja siksi kehitimme intuitiivisen näytön, joka mahdollistaa näille laitteille räätälöidyt nimet kuten -CD-soitin, PC, TV jne. Sinun ei enää tarvitse muistaa minkä laitteen olet kytkenyt ohjelmalähteeksi mihinkin tuloliitäntään!

Siinä missä monet highend-vahvistimet erottuvat kilpailijoistaan yksittäisellä ominaisuudella, me uskomme, että 851A tarjoaa optimaalisen yhdistelmän suorituskykyä, monipuolisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Se on suunniteltu nostamaan kuuntelukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

TEKNISET TIEDOT - Cambridge Audio Azur 851A

 • Class XD-vahvistinteknologia on suunniteltu poistamaan ylimenosäröä alhaisilla signaalitasoilla
 • Uusi balansoitu voimakkuussäätötopologia 1dB.n portaissa tarjoaa todella tarkan säädön ja ylivoimaisen kanavatasapainon
 • Audiofiilitason ylimitoitettu toroidimuuntaja ja ulkonevat jäähdytyslevyt mahdollistavat mahtavat RMS-teholukemat 2 x 120 W/8 ohmia tai 2 x 200W/4 ohmia
 • Muuntajassa erilliset ulosotot vasemmalle ja oikealle kanavalle.
 • Kaksoistasasuuntaajat ja erilliset virtalähdeyksiköt vasemman ja oikean pääteasteen "dual mono"-toiminnolle
 • Erillinen toroidimuuntaja syöttää virtaa esivahvistinpiireille mahdollistaen sen, että 851A toimii tehokkaana esivahvistin/päätevahvistin-kombinaationa samoissa kuorissa
 • CAP5-suojausteknologia takaa häiriöttömän toiminnan
 • Akustisesti vaimennettu kokometallirunko, jossa harjatusta alumiinista valmistettu etupaneeli
 • Kustomoinnin mahdollistava näyttöpaneeli
 • Balansoidut ja balansoimattomat analogiset tuloliitännät mahdollistavat todella monipuoliset liitännät
 • RS232-ohjattavuus
 • Ympäristöystävällinen <0.5W tehontarve valmiustilassa
 • 7 analogista sisääntuloa

 

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio