Valmistaja: Bluesound

Bluesound Pulse Soundbar | HighRes -ääntä toistava soundbar

1190,00€999,00€
46,80€/kk
Väri
Määrä: kpl

Kodin äänentoisto ei ole koskaan ollut näin helppoa. Bluesound Pulse Soundbar on markkinoiden kehittyneimpiä ja parasäänisempiä soundbareja mitä löytyy. Erinomainen äänen laatu, tyylikkäässä ja erinomaisesti viimeistellyssä ulkoasussa. 24-bit/192kHz high resolution-tasoisen äänen mahdollistavat muuntimet. Kätkee sisälleen mm. monihuoneominaisuudet, mm.TIDAL- ja Spotify-musiikkipalvelut, liitännän Bluesound Pulse Sub- tai mille tahansa laatusubbarille. Ohjaus Applen tai Android-käyttöjärjestelmän älylaitteilla. Viimeistely musta.

Bluesound Pulse Soundbar | HighRes -ääntä toistava soundbar


Vaikka Pulse Soundbar mahtuukin täydellisesti television eteen se on myös paljon muuta kuin Soundbar. Bluesound Pulse Soundbar on maailman ensimmäinen korkealuokkaista HighRes -ääntä toistava soundbar. Laitteen 8 kaiutinta ja 6 vahvistinta tuovat musiikkiin ja elokuviin 120 wattia puhdasta tehoa. Jäykkä ja resonoimaton kotelo mahdollistaa sijoituksen lähes mihin tahansa ilman äänenlaadun huonontumista. Olipa tarkoituksesi katsoa uusimpia elokuvia, striimata musiikkia Spotifystä tai kuunnella nettiradiota saat Pulse Soundbarista aina parhaan mahdollisen äänen.

Yhdistä Pulse Subwooferiin tai muihin Bluesound laitteisiin ja nauti helposta ja upeasta äänestä ympäri kotia.

 

 

Bluesound Pulse Soundbar 

OMINAISUUDET

-  Soittaa Internet-radiota ja musiikkia valitsemastasi suoratoistopalvelusta (Spotify, TIDAL, Deezer…)

-  Striimaa 24/192 HD-laatuista musiikkia missä tahansa kotonasi

-  Helppo käyttää ja ottaa käyttöön, suomenkielinen valikko

-  Ohjaus apsit iOs, Android, Kindle Fire sekä Windows ja Mac OS X pöytäkoneet

-  Ainutlaatuinen TV-connect -omaisuus tekee TV äänen liittämisen ja sen käytön miellyttäväksi  (TV käyttö sen omalla ohjaimella kuten ennen mutta äänenvoimakkuus säätyy nerokkaan BLUESOUND ohjauksen avulla) 

-  Bluetooth aptX 4.0 

-  Saatavana mustana

 

ALAN JOHTAVA HYBRIDDIGITAL™ VAHVISTIN + 32-BIT 192KHZ DAC

Palkitut, alan huippua edustavat HybridDigital™ vahvistinpiirit sekä DAC (Digital-to-Analog Converter) suunnittelu varmistavat huipputarkan erottelun ja dynamiikan. Hi-Res musiikkikokemus ei olisikaan mitään ilman riittävää tehoa ja virranantokykyä. Vain niiden avulla voidaan käyttää laadukkaita kaiuttimia ja realistista äänenvoimakkuutta, vieläpä sillä säröttömällä tarkkuudella josta olemme tunnettuja.

Lisää vain voimakkuutta, toimii!

 

MUUTAKIN KUIN MP3.  

Bluesound toki toistaa myös MP3 tiedostoja  –  ja kaikki muutkin tiedostomuodot —  mutta Bluesound luotiin nimenomaan Hi-Res äänitteitä silmälläpitäen.

Kun muut keskittyivät muotoiluun, Bluesound on kustannuksia säästämättä panostanut edistyneeseen ja innovatiiviseen tekniseen toteutukseen tuloksena ylivoimainen äänenlaatu ja käytön helppous. 

 

NOPEUS ON MUSIIKIN TULEVAISUUS.

Bluesound tehtiin nopeaksi. 1Ghz ARM Cortex-9 Multi-core suorittimista voisi päätellä että Bluesound tehtiin johonkin vaativampaan kuin musiikin käsittelyyn.

Bluesoundin 32-bittinen arkkitehtuuri yhdessä 8x ylinäytteistyksen ja innovatiivisen HybridDigitalTM vahvistimen ja D/A muuntimen takaavat virheettömän dynaamisen Hi-Res toiston, äänenvoimakkuudesta riippumatta.

 

KAIKKI MAAILMAN MUSIIKKI ULOTTUVILLASI. 

 

Miljoonat musiikkikappaleet kuunneltavissa heti. TIDAL®, Spotify®, Rdio® ja Qobuz®  suoratoistopalvelut ja nettiradiot sisäänrakennettuina. Kuuntele muita musiikkilatauksiasi, iTunes kirjastoasi- tai verkkolevyllesi tallennettua musiikkia- koskematta tietokoneeseen.

 

HIFIÄ WIFISSÄ.

Bluesound toimii kotisi langattomassa verkossa, ja asentuu nopeasti ja helposti. Kehittynyt WiFi antennitekniikka ja huippunopea ARM Cortex9 Prosessori takaavat häiriöttömän ja viiveettömän musiikkitoiston kaikkialla kodissasi – myös high-res materiaalilla.

Sama musiikki kaikkialla tai eri musiikkia eri huoneissa, sinä päätät. 

 

Bluesound perhe

BLUETOOTH.

Kaikissa Bluesound soittimissa on sisäänrakennettuna paras mahdollinen Bluetooth protokolla – AptX – mahdollistaen streamauksen koska tahansa mistä tahansa Bluetooth laitteesta – ja lähes kaikillahan sellainen on.

 

BLUOS.

Paitsi että WhatHiFi lehti nimesi sen mailman parhaaksi monihuone streamausjärjestelmäksi, Bluesoundin oma BluOS ohjelmiston rakenne mahdollistaa nopeat ja helpot päivitykset. Näin pystymme paremmin vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin etkä ole sidottu tiettyihin protokolliin kuten UPnP tai DLNA. Toisinaan ainoa oikea tapa tehdä jotain on tehdä se itse.

 

MUSIIKIN EHDOILLA

Bluesound sovellus luotiin mahdollisimman helpoksi ja intuitiiviseksi. Voit käyttää olemassaolevia soittolistoja tai suosikkeja, voit jopa koota niistä uusia soittolistoja. iOS, Android, älypuhelin tai tabletti, kaikkiin löytyy oma versionsa.

 

 

TEKNISET TIEDOT

 

AUDIO

Tuetut tiedostomuodot

MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, FLAC, ALAC, WAV, AIFF

Resoluutio

16 - 24

Suorituskyky

Häiriöetäisyys - 110dBA
Särö, THD+N - 0.005%

+/_ 1dB 70Hz - 20kHz, 3dB down @ 55Hz, 3dB down @ 25Hz

With Sub: +/_ 1dB 30Hz - 20kHz, 3dB down @ 55Hz, 3dB down @ 25Hz

Kaiutin

Tweeter : 2 x 1” (25mm) Soft Dome
Mid-Range : 2 x 2” (50mm) Treated Paper Cone, Rubber Surround
Woofer : 2 x 4” (102mm) Rubber Surround

D/A muunnin  

32-Bit, 192kHz

Tuetut käyttöjärjestelmät

Toistaa musiikkia verkkosi laitteilta jotka käyttävät seuraavia käyttöjärjestelmiä: Microsoft Windows XP, 2000, Vista, 7, 8, Apple Macintosh

Ilmainen Internet-radio

TuneIn Radio, Radio Paradise, iHeartRadio

Tuetut musiikkipalvelut

WiMP, Slacker, Qobuz, HighResAudio, JUKE, Deezer, Murfie, HDTracks, Spotify, TIDAL, Napster, Rhapsody.

 

 

LIITÄNNÄT

Lähiverkko

Gigabit Ethernet RJ45
802.11 b/g/n WiFi

USB

Type-A portti USB- tikuille ja kovalevyille (FAT32)
Type-B (mini) huoltotarkoituksiin

Audio sisääntulo

Optinen digitaalitulo TOSLINK tai analoginen 3,5mm

Audio lähdöt

Kuulokeliitäntä 3.5mm Stereo

Naparuuviliittimet kaiuttimille

Subwoofer RCA

Käyttöjännite

100 - 240AC

Langaton

aptX® Bluetooth vastaanotin

 

KÄYTTÖLIITTYMÄ

Mobiili

Ilmainen Android ja iOS sovellus (Google Play / Apple App Store)

 

YLEISTÄ

Prosessori

ARM® CORTEX™ A9, 1 GHz 

Paino

6.8 kg

Mitat

1073mm x 141mm x 70mm


Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio