Valmistaja: Bluesound

Bluesound Node 2 verkkosoitin

599,00€449,00€
23,20€/kk
Väri
Määrä: kpl

Bluesound Node 2 on verkkosoitin jossa 24bit high-resolution tiedostojen tuki. NODE2 musiikkisoittimen voit kytkeä mihin tahansa olemassa olevaan stereolaitteistoon ja näin päivittää laitteiston langattoman striimauksen maailmaan. Monipuoliset analogiset ja digitaaliset kytkentämahdollisuudet, NODE2 yhdistää sinut ja haluamasi musiikin. Internet radio, ja omat musiikkikokoelmasi – tietokoneellasi, älypuhelimessasi tai verkkokovalevyllä, kaikki ovat hetkessä helposti käytettävissäsi.

Tulevaisuuden HiFiä – tänään.

Bluesound Node 2 verkkosoitin jossa 24bit high-resolution tiedostojen tuki

NODE2 musiikkisoittimen voit kytkeä mihin tahansa olemassa olevaan stereolaitteistoon ja näin päivittää laitteiston langattoman striimauksen maailmaan. Monipuoliset analogiset ja digitaaliset kytkentämahdollisuudet, NODE2 yhdistää sinut ja haluamasi musiikin.

NODE2 tuo BluOS käyttöjärjestelmän yhdistettynä nykyiseen laitteistoosi tai pariin aktiivikaiuttimia ja olet valmis löytöretkelle digitaalisen musiikin maailmaan. NODE2 lähtö- ja tuloliitäntöjen ansiosta päivität laitteistosi helposti. Musiikin suoratoistopalvelut, internet radio, ja omat musiikkikokoelmasi – tietokoneellasi, älypuhelimessasi tai verkkokovalevyllä, kaikki ovat hetkessä helposti käytettävissäsi.

Bluesound powernode 2 yläkuva 

OMINAISUUDET

STRIIMAA MUSIIKKIA MIHIN TAHANSA STEREOLAITTEISTOON.

Kytke NODE 2 hifi- tai kotiteatterilaitteistoosi mihin tahansa vapaaseen tuloliitäntään ja siirryt hetkessä internet-radioiden ja musiikkipalveluiden maailmaan. Monipuolisten analogisten- ja digitaalisten liitäntöjen ansiosta NODE 2 päivittää olemassaolevan laitteistosi nykyaikaan. Myös olemassoleva musiikkikirjastosi ja mobiililaitteillasi oleva musiikki on sormiesi ulottuvilla, helposti.

- 24bit high-resolution tiedostojen tuki

- Kytke Node 2 hifijärjestelmäsi sisääntuloon tai jatkeeksi esim. Genelec-aktiivikaiuttimet. Striimaus verkosta LAN:n ja WLAN:n avulla. Bluetooth aptX-vastaanotto. Sisällä uusi huippunopea 1Ghz Arm Cortex A9-prosessori. 32-bittinen tasokas DAC 192kHz näytteenottotaajuudella.

- Monipuoliset sisääntuloliitännät – USB, optinen ja analoginen. Lähtöliitännät optinen, koaksiaalinen, analoginen ja subwoofer.

- Trigger-ohjausliitäntä.

- Etupaneelissa kuulokeliitäntä.

- Kosketuskäyttökytkimet kannessa.

- Ohjaus Android- ja Apple-mobiililaitteilla tai Windows- ja Mac-kannettavilla tietokoneilla.

- Musta ja valkoinen.

 

Bluesound Node2

MUUTAKIN KUIN MP3.  

Bluesound toki toistaa myös MP3 tiedostoja  –  ja kaikki muutkin tiedostomuodot —  mutta Bluesound luotiin nimenomaan Hi-Res äänitteitä silmälläpitäen.

Kun muut keskittyivät muotoiluun, Bluesound on kustannuksia säästämättä panostanut edistyneeseen ja innovatiiviseen tekniseen toteutukseen tuloksena ylivoimainen äänenlaatu ja käytön helppous. 

 

NOPEUS ON MUSIIKIN TULEVAISUUS.

Bluesound tehtiin nopeaksi. 1Ghz ARM Cortex-9 Multi-core suorittimista voisi päätellä että Bluesound tehtiin johonkin vaativampaan kuin musiikin käsittelyyn.

Bluesoundin 32-bittinen arkkitehtuuri yhdessä 8x ylinäytteistyksen ja innovatiivisen HybridDigitalTM vahvistimen ja D/A muuntimen takaavat virheettömän dynaamisen Hi-Res toiston, äänenvoimakkuudesta riippumatta.

 

KAIKKI MAAILMAN MUSIIKKI ULOTTUVILLASI. 

Miljoonat musiikkikappaleet kuunneltavissa heti. TIDAL®, Spotify®, Rdio® ja Qobuz®  suoratoistopalvelut ja nettiradiot sisäänrakennettuina. Kuuntele muita musiikkilatauksiasi, iTunes kirjastoasi- tai verkkolevyllesi tallennettua musiikkia- koskematta tietokoneeseen.

 

HIFIÄ WIFISSÄ.

Bluesound toimii kotisi langattomassa verkossa, ja asentuu nopeasti ja helposti. Kehittynyt WiFi antennitekniikka ja huippunopea ARM Cortex9 Prosessori takaavat häiriöttömän ja viiveettömän musiikkitoiston kaikkialla kodissasi – myös high-res materiaalilla.

Sama musiikki kaikkialla tai eri musiikkia eri huoneissa, sinä päätät. 

 

Bluesound perhe

BLUETOOTH.

Kaikissa Bluesound soittimissa on sisäänrakennettuna paras mahdollinen Bluetooth protokolla – AptX – mahdollistaen streamauksen koska tahansa mistä tahansa Bluetooth laitteesta – ja lähes kaikillahan sellainen on.

 

BLUOS.

Paitsi että WhatHiFi lehti nimesi sen mailman parhaaksi monihuone streamausjärjestelmäksi, Bluesoundin oma BluOS ohjelmiston rakenne mahdollistaa nopeat ja helpot päivitykset. Näin pystymme paremmin vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin etkä ole sidottu tiettyihin protokolliin kuten UPnP tai DLNA. Toisinaan ainoa oikea tapa tehdä jotain on tehdä se itse.

 

MUSIIKIN EHDOILLA

Bluesound sovellus luotiin mahdollisimman helpoksi ja intuitiiviseksi. Voit käyttää olemassaolevia soittolistoja tai suosikkeja, voit jopa koota niistä uusia soittolistoja. iOS, Android, älypuhelin tai tabletti, kaikkiin löytyy oma versionsa.

 

 

TEKNISET TIEDOT:

AUDIO

Tuetut tiedostomuodot

MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, FLAC, ALAC, WAV, AIFF

Näytteenottotaajuudet

32 - 192 kHz 

Resoluutio

16 - 24

Suorituskyky

Häiriöetäisyys - 110dBA
Särö, THD+N - 0.005%

D/A muunin  

32-Bit, 192kHz

Tuetut käyttöjärjestelmät

Toistaa musiikkia verkkosi laitteilta jotka käyttävät seuraavia käyttöjärjestelmiä: Microsoft Windows XP, 2000, Vista, 7, 8, Apple Macintosh

Ilmainen Internet-radio

TuneIn Radio, Radio Paradise, iHeartRadio

Tuetut musiikkipalvelut

WiMP, Slacker, Qobuz, HighResAudio, JUKE, Deezer, Murfie, HDTracks, Spotify, TIDAL, Napster, Rhapsody.

Albumikuvitus

JPG

  

LIITÄNNÄT

Lähiverkko

Gigabit Ethernet RJ45
802.11 b/g/n WiFi

USB

Type-A portti USB- tikuille ja kovalevyille (FAT32)
Type-B (mini) huoltotarkoituksiin

Audio sisääntulo

Optinen digitaalitulo TOSLINK tai analoginen 3,5mm

Audio lähdöt

Analoginen RCA Stereolähtö joko kiinteä tai säätyvä
Koaksiaalinen RCA
TOSLINK optinen digitaalinen
Kuulokeliitäntä 3.5mm Stereo
Subwoofer RCA

Käyttöjännite

100 - 240AC

Langaton

aptX® Bluetooth vastaanotin

 

KÄYTTÖLIITTYMÄ 

Mobiili

Ilmainen Android ja iOS sovellus (Google Play / Apple App Store)

Painikkeet

Perustoiminnot laitteen päällä

Sisäänrakennetu IR vastaanotin

 

YLEISTÄ

Prosessori

ARM® CORTEX™ A9, 1 GHz

Paino

1.12 kg

Mitat

220 x 46 x 146 mm

Tyhjäkäynti virrankulutus

6 Wattia

Varusteet

Verkkovirtakaapli
Ethernet kaapeli
Stereo RCA kaapeli
Toslink Optical / 3.5mm adapteri

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio