Valmistaja: Bluesound

Bluesound Bundle: Powernode 2 + Amphion Helium3 kaiuttimet

1597,00€1449,00€
66,00€/kk
Kaiuttimien väri
Vahvistimen väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Tarkkakorvaisen striimaussetti! Yhdistimme tähän bundleen kaksi todella kovaa luuta. Bluesoundin streamaava vahvistin ja laadukkaat kotimaiset Amphionin kaiuttimet. 

Bluesound Bundle: Powernode 2 + Amphion Helium3 kaiuttimet

Tuotteet mitä bundle sisältää:

Bluesound Powernode 2
Amphion Helium3 kaiuttimet


Bluesound Powernode 2 | Langaton monihuonesoitin tehokkaalla vahvistimella. Lisää vain kaiuttimet.

POWERNODE2 on päivitetty versio ehkä kaikkien aikojen suosituimmasta HiFi laitteesta – integroidusta vahvistimesta. Vain Bluesound yhdistää palkitun audiofiili-tasoisen HybridDigital vahvistintekniikan ja D/A teknologian digitaaliseen streameriin. Lisää vain kaiuttimet ja kuuntele Tidal:ia, Spotify:ä tai Deezeriä. Subwoofer liitäntä jakosuotimella löytyy myös. POWERNODE2 jaksaa ajaa ongelmitta vaativiakin HiFi kaiuttimia. Tulevaisuuden HiFi:ä – tänään.

Bluesound powernode 2 

OMINAISUUDET

-  Soittaa Internet-radiota ja musiikkia valitsemastasi suoratoistopalvelusta (Spotify, TIDAL, Deezer…)

-  Striimaa 24/192 HD-laatuista musiikkia missä tahansa kotonasi

-  Palkittu HybridDigital vahvistintekniikka, vahvsitintehoa 2 x 60 W / 8 ohm

-  Optinen/analoginen tulo, kuulokeliitäntä, subwoofer liitänt

-  Helppo käyttää ja ottaa käyttöön, suomenkielinen valikko

-  Ohjaus apsit iOs, Android, Kindle Fire sekä Windows ja Mac OS X pöytäkoneet

-  Ainutlaatuinen TV-connect -omaisuus tekee TV äänen liittämisen ja sen käytön miellyttäväksi  (TV käyttö sen omalla ohjaimella kuten ennen mutta äänenvoimakkuus säätyy nerokkaan BLUESOUND ohjauksen avulla) 

-  Bluetooth aptX 4.0 

-  Saatavana valkoisena ja mustana

ALAN JOHTAVA HYBRIDDIGITAL™ VAHVISTIN + 32-BIT 192KHZ DAC

Palkitut, alan huippua edustavat HybridDigital™ vahvistinpiirit sekä DAC (Digital-to-Analog Converter) suunnittelu varmistavat huipputarkan erottelun ja dynamiikan. Hi-Res musiikkikokemus ei olisikaan mitään ilman riittävää tehoa ja virranantokykyä. Vain niiden avulla voidaan käyttää laadukkaita kaiuttimia ja realistista äänenvoimakkuutta, vieläpä sillä säröttömällä tarkkuudella josta olemme tunnettuja.

Lisää vain voimakkuutta, toimii!

MUUTAKIN KUIN MP3.  

Bluesound toki toistaa myös MP3 tiedostoja  –  ja kaikki muutkin tiedostomuodot —  mutta Bluesound luotiin nimenomaan Hi-Res äänitteitä silmälläpitäen.

Kun muut keskittyivät muotoiluun, Bluesound on kustannuksia säästämättä panostanut edistyneeseen ja innovatiiviseen tekniseen toteutukseen tuloksena ylivoimainen äänenlaatu ja käytön helppous. 

NOPEUS ON MUSIIKIN TULEVAISUUS.

Bluesound tehtiin nopeaksi. 1Ghz ARM Cortex-9 Multi-core suorittimista voisi päätellä että Bluesound tehtiin johonkin vaativampaan kuin musiikin käsittelyyn.

Bluesoundin 32-bittinen arkkitehtuuri yhdessä 8x ylinäytteistyksen ja innovatiivisen HybridDigitalTM vahvistimen ja D/A muuntimen takaavat virheettömän dynaamisen Hi-Res toiston, äänenvoimakkuudesta riippumatta.

 

KAIKKI MAAILMAN MUSIIKKI ULOTTUVILLASI. 

 

Miljoonat musiikkikappaleet kuunneltavissa heti. TIDAL®, Spotify®, Rdio® ja Qobuz®  suoratoistopalvelut ja nettiradiot sisäänrakennettuina. Kuuntele muita musiikkilatauksiasi, iTunes kirjastoasi- tai verkkolevyllesi tallennettua musiikkia- koskematta tietokoneeseen.

HIFIÄ WIFISSÄ.

Bluesound toimii kotisi langattomassa verkossa, ja asentuu nopeasti ja helposti. Kehittynyt WiFi antennitekniikka ja huippunopea ARM Cortex9 Prosessori takaavat häiriöttömän ja viiveettömän musiikkitoiston kaikkialla kodissasi – myös high-res materiaalilla.

Sama musiikki kaikkialla tai eri musiikkia eri huoneissa, sinä päätät. 

 

Bluesound perhe

BLUETOOTH.

Kaikissa Bluesound soittimissa on sisäänrakennettuna paras mahdollinen Bluetooth protokolla – AptX – mahdollistaen streamauksen koska tahansa mistä tahansa Bluetooth laitteesta – ja lähes kaikillahan sellainen on.

BLUOS.

Paitsi että WhatHiFi lehti nimesi sen mailman parhaaksi monihuone streamausjärjestelmäksi, Bluesoundin oma BluOS ohjelmiston rakenne mahdollistaa nopeat ja helpot päivitykset. Näin pystymme paremmin vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin etkä ole sidottu tiettyihin protokolliin kuten UPnP tai DLNA. Toisinaan ainoa oikea tapa tehdä jotain on tehdä se itse.

MUSIIKIN EHDOILLA

Bluesound sovellus luotiin mahdollisimman helpoksi ja intuitiiviseksi. Voit käyttää olemassaolevia soittolistoja tai suosikkeja, voit jopa koota niistä uusia soittolistoja. iOS, Android, älypuhelin tai tabletti, kaikkiin löytyy oma versionsa.

Lue lisää Bluesound Powernode 2

 


 

Ja paketissa olevat kaiuttimet, upeat Argon ykköset:

Amphion Helium 3, kotimainen hifi-kaiutin.

Kotimainen kaiutinvalmistaja Amphion tietää, kuinka tehdään laadukas kaiutin Suomalaiseen olohuoneeseen, sisustusta pilaamatta. Helium3 on pienikokoinen, mutta ääneltään vaikuttava design kaiutin, joka täyttää tilan tasaisella, miellyttävällä äänentoistolla.

Loistavasti eri medioiden testeissä menestynyt Helium3 on kotimaista käsityötä, ja varustettu avainlippu merkinnällä. Helium 3 sopii loistavasti kuuntelijalle, joka haluaa tarvittaessa kuulla pienimmätkin nyanssit äänitteestä riippumatta, mutta haluaa kaiuttimen, jota jaksaa rasittamattoman toiston ansiosta kuunnella vaikkapa ihan taustamusiikkina.

Helium 3:n edeltäjä Helium 2 valittiin alan raamatun Stereophile- lehden arvostetulle Budget Component of the Year- listalle vuosina 2005 ja 2006. Kuten edeltäjänsä, myös Helium3 hinta-laatu suhde on vertaansa vailla.

Tekniikan Maailman numerossa 2/2013 Helium 3 menesty loistavasti. Lehdessä testatut "jalustakaiuttimet alle 600e/pari" testissä Amphion Helium3 menestyi hienosti jaetulle 1-sijalle!

"Hyvän äänen ohella Heliumit myös näyttävät hyviltä, joten ne voi sijoittaa huoneessa keskeisille ja akustisesti parhaille paikoille"

"Amphion rohkaisee kuuntelijaa rentoutumaan musiikin äärellä"


Helium 3 kaiutin on päivittynyt joulukuussa 2017! Erot vanhaan malliin:

 • Uusi diskantti ja uusi suuntain - entistä laajempi kuuntelualue!
 • Uusi kotelo ja uusittu refleksiputki - parempi basson laatu ja keskialueen puhtaus!

TEKNISET TIEDOT - Amphion Helium 3

 • Kotimainen Hifi-kaiutin
 • 2 tie, bassorefleksirakenne
 • 1" titaanidiskantti
 • 5,25" paperi bassoelementti
 • Jakotaajuus 1600 Hz
 • Impedanssi 8 ohm
 • Herkkyys 86 dB
 • Taajuusvaste 47Hz - 30kHz +-3dB
 • Suositeltu vahvistinteho 20 - 100W
 • Mitat (KxLxS) 316x160x265 mm
 • Takuu 5 vuotta
 • Hinta / pr
 • Saatavana myös erivärisillä ritilöillä

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio