Valmistaja: Beyerdynamic

Beyerdynamic Custom One Pro PLUS

189,00€139,00€ 189,00€/
9,90€/kk
Väri
Määrä: kpl
Tee tarjous

Muokkaa kuulokkeen ulkoasua sekä ääntä. Ääni on muokattavissa neliportaisesti liukuvan kytkimen avulla joten saat soundin joka on juuri sinun makuusi. Tukevan rakenteen ja erittäin pienen impedanssin ansiosta kuuloke soveltuu käytettäväksi niin tien päällä kuin kotonakin.

Beyerdynamic Custom One Pro PLUS suljetut kuulokkeet, jotka ovat kustomoitavissa.

CUSTOM-tyyli on täysin uniikki. Voit valita sadoista design-tyyleistä ja vaihtaa helposti osia kuulokkeista jälkikäteen. Voit vaihtaa tyyliä vaikka päivittäin ja mitä parhainta, päättää itse mihin suuntaan. Uuden PLUS mallin mukana tulee 16 kappaletta vaihdettavia koristekuvia kuulokkeiden päätyihin.

Uudella CUSTOM-soundikytkimellä voit vaihtaa kuulokkeiden äänikuvaa lennosta haluamaasi suuntaan. Tarjolla on neljä toisistaan erilaista soundiprofiilia: analyyttisestä kuuntelusta todelliseen megaluokan bassotoistoon. CUSTOM-kuulokkeiden bassotoisto on yksi selkeimmistä ja tuhdeimmista markkinoilla, unohtamatta mahdollisuutta vaikuttaa bassotoiston sävyyn ja määrään.

Custom One Pro-kuulokkeiden mukana tulee irroitettava pro-tason kuulokekaapeli, muut kaapelit optiona lisähintaan. Muuta kuulokkeesi headset-mallisiksi vain muutamassa hetkessä, pelaamista, puhumista, podcasteja ym. varten.

Vaihtuva hälyäänten suodatus-järjestelmä tekee CUSTOM-kuulokkeista täydellisen matkakumppanin ja ideaalin työkalun studioon ja stagelle. Verrattuna muihin markkinoiden vastaavalla ominaisuudella varustettuihin kuulokkeihin, CUSTOM-kuulokkeet eivät tavitse erillistä patteria hälyäänten suodatusta varten. CUSTOM-kuulokkeet suojaavat ulkopuolisesta ympäristöstä tulevilta hälyääniltä ja toisaalta ääni ei vuoda kuulokkeista myöskään ympäristöön.

CUSTOM-kuulokkeet ovat ensimmäinen Beyerdynamic-tuote, jossa on Pro 16 ohmin kuulokedriverit. Driverien kalvo on yksi kevyimmistä maailmassa. mikä tarkoittaa käytännössä äärimmäistä tarkkuutta ja nopeutta äänentoistossa. Tehokkaat ja kirkkaasti soivat neodymium-driverit takaavat loistavan äänentoiston älypuhelimissa, läppäreissä jne.

CUSTOM-sarja on käsintehtyä laatua Saksasta. Beyerdynamic-kuulokkeissa käytetään vain parhaita saatavilla olevia komponentteja. Voit vaihtaa lähes minkä tahansa osan CUSTOM-sarjan kuulokkeista vielä vuosienkin päästä tarvittaessa.

TEKNISET TIEDOT - Beyerdynamic Custom One Pro Plus

  • Suljetut custom-kuulokkeet
  • Taajuusvaste 5Hz - 35kHz
  • Impedanssi 16 ohm
  • Nimellinen äänenpaine MAX 96 dB
  • Kaapelin pituus 1.3 m
  • 3,5mm liitin

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio